​«Είναι για γέλια ο Παναθηναϊκός»

21:10 | 29/09/2020

Ο Γιάννης Καλλιτζάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑΣΠΟΡ για την εικόνα του Παναθηναϊκού έως τώρα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε με σκληρά λόγια για την παλιά του ομάδα.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα είχε βρει τον δρόμο της και ξαφνικά ο Αλαφούζος αποφάσισε να κάνει αλλαγές. Δεν ξέρω τι του τάξανε ή ποιους έχει συμβουλάτορες, αλλά ξαφνικά ό,τι όμορφο είχε χτίσει ο Δώνης που θα έπρεπε να το στηρίξουν και να επενδύσουν πάνω σε αυτό το διέλυσαν. Είχαν ένα κορμό με νέα παιδιά και Ελληνόπουλα και τώρα φέρνουν τώρα πάλι ξένους αμφιβόλου ποιότητας».

Για τον Ρόκα: «Δεν καταλαβαίνω την εποχή Ρόκα και δεν ξέρω και που θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία. Υπήρχε η προσωπικότητα του Δώνη και όταν μιλάμε για Παναθηναϊκό πρέπει να μαθαίνουν οι παίκτες να κερδίζουν. Ο Δώνης τους είχε βάλει σε αυτό το μουντ.

«Φέρνουν παίκτες δεύτερης κλάσης και ένα προπονητή χωρίς νοοτροπία για το μέγεθος του Παναθηναϊκού γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό. Πως θα μάθει τους παίκτες να γίνουν πρωταθλητές ένας προπονητής που έχει δουλέψει μόνο στην Β Ομάδα της Ρεάλ;».

«Όσα λεφτά και να σκορπίσουν σήμερα ισορροπία δεν θα βρεθεί. Γίνονται πειράματα με παίκτες από το τέταρτο ράφι, ούτε καν από το δεύτερο. Γκρεμίζουν ό,τι καλό κάνουν και χαλάνε την ισορροπία.

«Ο Δώνης έφτιαξε μια βάση και έβγαλε παίκτες και ξαφνικά ξεκινούν με άλλη νοοτροπία και παίκτες που δεν με γεμίζουν εμένα προσωπικά. Ό,τι προβλήματα και να είχε με τον Δώνη ο Αλαφούζος έπρεπε να τον κρατήσει.

«Ο Ρόκα τι δουλειά κάνει στον Παναθηναϊκό; Φέρνει παίκτες για ένα χρόνο; Τους φέρνει για να τους χτίσουν για ένα χρόνο; Δηλαδή ο Παναθηναϊκός έγινε μαγαζί για να προωθήσουν παίκτες δανεικούς για ένα χρόνο και μετά να τους πουλήσουν στην Ευρώπη; Αν είναι να χτιστούν στον Παναθηναϊκό και να παίρνει κάποιος άλλος τα λεφτά είναι τραγικό για την ομάδα.

Έφυγαν νέα παιδιά από τον Παναθηναϊκό και δεν έχω ακούσει αν έχει πάρει η ομάδα λεφτά. Δεν άκουσα ένα παίκτη να έχει φύγει από την ομάδα και να πήρε ο σύλλογος 1-2 εκατομμύρια όπως στις άλλες ομάδες.

Ας μας πούνε αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό αν είναι μανατζεριλίκι ή η ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τι έταξαν στον Αλαφούζο. Δεν έχει προσωπικότητα ούτε νοοτροπία ο Πογιάτος για το ανάστημα του Παναθηναϊκού.

Με δεκαοκτώ ξένους και πέντε Έλληνες δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στον Παναθηναϊκό, είμαστε για γέλια έτσι όπως τα έχουν κάνει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.