Ναμπί - Σακόρ: Να η ευκαιρία!

ΟΦΗ

Η απουσία του Νέιρα δίνει τη δυνατότητα σε Ναμπί και Σακόρ να στείλουν μήνυμα ετοιμότητας.

Τα νέα στον ΟΦΗ ήταν άσχημα, όσον αφορά στον Αργεντινό μέσο, καθώς υποβλήθηκε την Τρίτη (06/10) σε αρθροσκόπηση και για τις τουλάχιστον 3 επόμενες εβδομάδες θα βρίσκεται στα… πιτς.

Ο Όμιλος χάνει για ένα διάστημα τον λατινοαμερικανό «εγκέφαλο» και στη μεσαία γραμμή υπάρχει πλέον μία σημαντική απώλεια, αφού ο ρόλος του στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» είναι κομβικός.

Το ευχάριστο, βέβαια, για τον Γιώργο Σίμο είναι πως πλέον στο ρόστερ υπάρχει «βάθος» και επιλογές, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Νέιρα.

Στα επόμενα παιχνίδια, μάλιστα, χώρο και χρόνο στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρουν Ναμπί και Σακόρ. Οι δύο παίκτες για τους οποίους τόσα πολλά έχουν ακουστεί κι άλλα τόσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα.

Ο Άγγλος και ο Νορβηγός δε μπήκαν καθόλου καλά στη σεζόν, έδειχναν να μην είναι συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους, κάτι που τους «έβγαινε» και στο χορτάρι.

Ο πρώτος, βέβαια, φαίνεται ότι σιγά-σιγά συνέρχεται και μένει πλέον να πράξει το ίδιο και ο δεύτερος, που έχει μείνει εκτός από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας.

Αποτελούν έτσι κι αλλιώς δύο πολύτιμες μονάδες του ηρακλειώτικου συλλόγου και ο ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι έχει απαιτήσεις από εκείνους.

Θα έχουν, επομένως, την ευκαιρία τους να παρουσιάσουν το αληθινό τους «πρόσωπο» και, παράλληλα, να «πονοκεφαλιάσουν» ευχάριστα τον 42χρονο προπονητή.

Η τρέχουσα περίοδος είναι ιδιαίτερα απαιτητική, οι στόχοι είναι υψηλοί και, όπως είναι λογικό, κανείς στον Όμιλο δεν… περισσεύει. Κανένας φυσικά δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα, το τεχνικό επιτελείο είναι, αν μη τι άλλο, δίκαιο, οπότε είναι στο χέρι του Ναμπί και του Σακόρ να στείλουν τα μηνύματα τους.

Ο καθρέπτης, εξάλλου, όλων είναι το γήπεδο και η απόδοση τους και μόνο καθορίζει το πόσο θα παίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι στον Σαρδινέρο»

Πότε επιστρέφει ο Νέιρα

Έκανε την επέμβαση και αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση ο Νέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.