Είναι να απορεί κανείς!

SMS

Παναγιώτης Βαρούχας vs Μάρκ Κλάτενμπεργκ σημειώσατε... διπλό!

Το μεσημέρι της Τρίτης (29/09) ο Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 3ης αγωνιστικής. Αυτό κάνει κάθε εβδομάδα, το έκανε και σήμερα. Φυσικά, δεν μπορούσε να προσπεράσει τη φάση του 43' στο ''Γεντί Κουλέ'' όπου ο Ζαχαριάδης - έπειτα από υπόδειξη του VAR - κατοχυρώνει το γκολ υπέρ του Ατρόμητου.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής - και από εφέτος πρόεδρος της ΚΕΔ - εξήγησε ότι το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς υπήρχε οφσάιντ καθώς ο αμυνόμενος προχώρησε σε ενέργεια απόκρουσης, προκειμένου να μην μπει η μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, τόνισε πως η σχετική οδηγία θα σταλεί σε όλους τους διαιτητές, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και λάθη στα επόμενα παιχνίδια. Ξεκάθαρο!

Θυμίζουμε ότι ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας- με περίσσια αυτοπεποίθηση - σχολιάζοντας την φάση έκανε λόγο για ''κακό παίξιμο'' του Γιαννούλη και ότι το γκολ σωστά ακυρώθηκε.

Όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή χαρακτηριστικά: «Ακυρώνεται ένα γκολ του ΟΦΗ για οφσάιντ, που είναι εμφανές στο 43’. Στο 45’ ο Μανούσος σκοράρει, είναι σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, αλλά βλέπουμε ότι ο Γιαννούλης κάνει κακό παίξιμο.»

Και αν Άγγλος αποτύπωσε τον κανονισμό όπως ισχύει τώρα, ο Παναγιώτης Βαρούχας - στην ίδια φάση - πως είναι δυνατόν να έχει μια άλλη άποψη και μάλιστα με μια εντελώς διαφορετική διατύπωση!

Είναι να απορεί κανείς, πως ακούγονται τόσες ανακρίβειες και μάλιστα από καθηγητές και ''ειδικούς'' του ποδοσφαίρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το γκολ του Ατρόμητου μέτρησε μέσω VAR

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.