Είναι ο ΟΦΗ, ζει σε παράνοια!

Απόψεις

Από τη μία ο κίνδυνος του υποβιβασμού και από την άλλη η μεγάλη προοπτική του νέου γηπέδου. Γράφει ο Στ. Καραΐνδρος.

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο τούτη τη στιγμή με την... παράνοια του ΟΦΗ. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά αυτή τη στιγμή το να είσαι φίλος του ΟΦΗ είναι η απόλυτη... τρέλα. Το ρόλερ κόστερ σε εναλλαγές συναισθημάτων. Κρύο, ζέστη.

Δείτε το απλά. Από τη μία η αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας και η μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από την άλλη το ενδεχόμενο τιμωρίας για το περιβόητο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και η δικαστική μάχη που δίνει κατά της πρωτόδικης απόφασης που τον στέλνει στον υποβιβασμό. Και μέσα όλα αυτά η... OFILAND. Οι συζητήσεις του Μιχάλη Μπούση με Περιφέρεια και Δήμο Ηρακλείου για τον Σκαφιδαρά και το μεγάλο πλάνο του για την κρητική ομάδα. Με γήπεδα για τις Ακαδημίες, ξενοδοχειακό συγκρότημα, νέο γήπεδο.

Από τη μία κρύο και από την άλλη ζέστη. Να σου σκάνε τα συναισθήματα σαν φωτοβολίδες και να μην ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Η κρίσιμη περίοδος με την έφεση κατά της τιμωρίας και οι κρίσιμες συναντήσεις του Μπούση για την περιοχή του ΒΑΚ.

Ολα κρίσιμα, το ένα αγωνίας και στενοχώριας, το άλλο η απόλυτη ονείρωξη για κάθε φίλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που είχαμε γράψει προ ημερών ότι ο Μιχάλης Μπούσης κατεβαίνει με... όρεξη στο Ηράκλειο. Τόσο για τη δικαστική μάχη της κρητικής ομάδας όσο και για όλα τα υπόλοιπα, εξίσου σημαντικά. 

Το πρωί της Τετάρτης πέρασε από το γραφείο του Λαμπρινού για το θέμα του Σκαφιδαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, προχωράει σε ικανοποιητικούς ρυθμούς και η OFILAND άρχισε να αχνοφαίνεται στο βάθος. Ο Μπούσης δεν κρύφτηκε. Δεκάδες μάτια τον είδαν μαζί με τους Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη στο κέντρο του Ηρακλείου, έξω από τη Λότζια. Επόμενος σταθμός η Περιφέρεια. Για το ίδιο θέμα, αλλά και το θέμα της έφεσης. Είναι και αυτό μέγα αντικείμενο συζήτησης.

Περιφέρεια και Δήμος είναι στο πλευρό του ΟΦΗ και του ομογενούς επιχειρηματία και το έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή. Οχι μόνο στην υπόθεση του Σκαφιδαρά, αλλά και στην έφεση κατά της τιμωρίας του. Συμπαράσταση ηθική και ό,τι άλλο χρειαστεί, στην κρισιμότερη περίοδο του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα.

Πάμε πάλι από την αρχή. Παράνοια να είσαι ΟΦΗ αυτές τις μέρες. Ολα τα συναισθήματα στο κεφάλι σου, έτοιμο να εκραγεί. Δεν ξέρεις αν πρέπει να απογοητευτείς ή να πετάξεις στα σύννεφα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι ο ΟΦΗ του Μπούση είναι ζωντανός οργανισμός και έτσι λειτουργεί, διαχωρίζοντας τα πράγματα. Αλλο η έφεση, άλλο ο Σκαφιδαράς. Κάθε πράγμα με τη σημασία του, αμφότερα λειτουργούν ανεξάρτητα. 

Ο ΟΦΗ είναι εδώ και συνεχίζει. Για τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, με μπροστάρη τον Μιχάλη Μπούση. Για ένα καλύτερο αύριο και λιγότερο... παρανοϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιμένει για ξένο διαιτητή ο ΟΦΗ

Οι φωνές του Βέρα στην προπόνηση

«Έφυγε» ο παππούς του Μιχάλη Μπούση

Συγκινεί ο Μιχάλης Μπούσης για την απώλεια του παππού του

Ασχημα τα νέα για Βέρα για τρεις ενόψει Λεβαδειακού

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Γεμίζουμε το γήπεδο, στηρίζουμε την ομάδα μας»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.