Είναι το κρισιμότερο…

SMS
22:39 | 25/09/2018

Στη μέση ενός προγράμματος «φωτιά» στο πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ δίνει την Τετάρτη (26/09) απέναντι στην Ξάνθη και το δυσκολότερο ματς του ομίλου του για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με τις κληρωτίδες ο ηρακλειώτικος δεν τα πάει γενικά καλά τη φετινή περίοδο. Αυτό που του… έφτιαξε εκείνη της Super League τις 8 πρώτες αγωνιστικές εύχεσαι ούτε στους… αντιπάλους σου να μη συμβεί. Και στο Κύπελλο, ωστόσο, μόνο τυχερός δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Γιατί ναι μεν δε διαθέτει στο γκρουπ του κάποια ομάδα φόβητρο, ωστόσο δίνει αύριο κόντρα στους ακρίτες, εν μέσω του αγωνιστικού του… Γολγοθά στο πρωτάθλημα και έχοντας διαγράψει μέτρια πορεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται, το δυσκολότερο από τα τρία του ματς στους «32».

Η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν αποτελεί το βασικό του στόχο, όμως σε καμία περίπτωση δεν αφήνει αδιάφορο το σύνολο του Παπαδόπουλου. Ο κλειδάριθμος, ωστόσο, ήταν τέτοιος, που από την πρώτη κιόλας «στροφή» οι «ασπρόμαυροι» τίθενται αντιμέτωποι εκτός έδρας με την ισχυρότερη ομάδα του ομίλου.

Ο ΟΦΗ, επομένως, είναι υποχρεωμένος να ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού η έκβαση της συνάντησης θα καθορίσει ίσως σε σημαντικό βαθμό την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.