Ειρήνη Βασιλείου στο Capitano: «Αισθητή η απουσία της αδελφής μου...»

Special

Η Ειρήνη Βασιλείου αναφέρθηκε στην επιτυχημένη παρουσία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς και για την απουσία της αδελφή της, Άννας, από τους αγώνες...

Μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ήταν η Ειρήνη Βασιλείου. Στην πρώτη της φετινή κούρσα, έτρεξε σε 53.39 κάνοντας ατομικό ρεκόρ κι έγινε η 4η Ελληνίδα διαχρονικά – αλλά και το νο13 για την Ελλάδα με όριο για το Ευρωπαικό κλειστού. Στον απογευματινό τελικό τερμάτισε στη δεύτερη θέση με επίδοση 54.73 και τρίτη ήρθε η Κανάκη με χρόνο 56.27. Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελπίδα Καρκαλάτου.

Μάλιστα, η Ειρήνη έκανε και την πρώτη της εμφάνιση με τα χρώματα της νέας της ομάδας, της ΑΕ Μεσογείων.

Στο 33ο πρωτάθλημα κλειστού στίβου δεν πήρε μέρος η δίδυμη αδελφή της Άννα Βασιλείου, διότι προετοιμάζεται για το ανοιχτό πρωτάθλημα το οποίο θα ακολουθήσει. ''Για να είμαι ειλικρινής ήταν αισθητή η απουσία της. Άλλα δεν πειράζει. Το καλοκαίρι θα είμαστε και πάλι οι δύο μαζί'' ομολόγησε μιλώντας στο Capitano.gr.

Για το νέο ατομικό ρεκόρ που έκανε στο ΣΕΦ και το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τόνισε: ''Είμαι ικανοποιημένη για την επίτευξη του ορίου'' ενώ για το τι θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής στην προετοιμασία της για ο Ευρωπαϊκό, η 28χρονη πρωταθλήτρια από το Ηράκλειο τόνισε ''συνεχίζω κανονικά τις προπονήσεις μου με στόχο να είμαι καλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γκλασκώβης''.

Και συνέχισε: ''Δεν είμαι ευχαριστημένη από τις κούρσες στο ΣΕΦ. Έγιναν κάποια λάθη. Καλύτερα που έγιναν τώρα και όχι σε μεγάλες διοργανώσεις. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας όμως και συνεχίζουμε. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής.''

Θυμίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης θα διεξαχθεί στις 01-03 Μαρτίου και είναι η πρώτη μεγάλη αγωνιστική πρόκληση της νέας χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Επιασε» το όριο και πάει Γλασκώβη η Βασιλείου

Μια... Βασιλείου θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.