Εκ νέου αμφίβολος ο Κοιλιάρας

20:29 | 15/02/2018

Την ώρα όπου οι Κουτσιανικούλης και Ντίνας τέθηκαν στη διάθεση του Παπαδόπουλου, ο Κοιλιάρας είναι και πάλι αμφίβολος.

Ο Ηρακλειώτης αριστερός οπισθοφύλακας στις αρχές της εβδομάδας είχε μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όμως σε αυτή της Πέμπτης (15/2) με την οποία ο ΟΦΗ κορύφωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Σπάρτης ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις. Για το λόγο αυτό και ακολούθησε μέρος του προγράμματος και αυτό με επιφύλαξη, κάτι που κάνει τον προπονητή του να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα τον υπολογίζει. 

Αντίθετα με τον Κοιλιάρα οι Κουτσιανικούλης και Ντίνας ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι αμφότεροι στην αποστολή για τη Σπάρτη. Τόσο ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, όσο και ο Ντίνας, είναι παίκτες οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις στην επίθεση, βρίσκοντας τρόπος να «ανοίξουν» την άμυνα των Σπαρτιατών. 

Η τελευταία προ του αγώνα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (16/2) στο ΒΑΚ, μετά το τέλος της οποίας και θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για την Αθήνα αεροπορικός και από εκεί οδικός θα μεταβεί στη Σπάρτη. Εκτός αυτής θα βρίσκονται σίγουρα οι τραυματίες Λεάλ, Οικονόμου και Περογαμβράκης.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.