Έκαναν επίτηδες φάουλ για να σκοράρει ο 15χρονος του ΟΦΗ!

Viral

Μια κίνηση που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο στο Πανελευσινιακός - ΟΦΗ, για την Β' Εθνική, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στην Ελευσίνα από μια ανώτερη ομάδα με διαφορετικούς στόχους. Δεν είναι κοινό μυστικό ότι η κρητική ομάδα θα διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις νίκες άλλα παιχνίδια, ώστε να έχει το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει playout. Η ήττα αναμένεται να ξεχαστεί γρήγορα, σε ένα παιχνίδι που είχε δευτερόλεπτα συμμετοχής ο 15χρονος Χρήστος Κοτρώτσιος.

Μάλιστα, με το σκορ 84-72 και τα πάντα να έχουν κριθεί, η κίνηση fair-play από τους γηπεδούχους να κάνουν φάουλ στον 15χρονο αριστερόχειρα γκάρντ του ΟΦΗ ώστε εκείνος να σημειώσει πόντους από βολές, χειροκροτήθηκε από όλους σε μια ευ αγωνίζεσθαι ενέργεια που τιμά το άθλημα. Μια... εντολή που δόθησε σε παίκτη των γηπεδούχων, από το πάγκο και τον κόουτς Βούλγαρη.

Ο νεαρός Κωτρότσιος δεν κατάφερε να σκοράρει από την γραμμή με 0/2, θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες στο ΒΑΚ, ο Παίδας του ΟΦΗ... άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι με τον ΑΟΚ, σημειώνοντας το πρώτο του τρίποντο με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.