Εκαναν τη Super League... American bar

SMS
19:10 | 28/09/2018

​Πώς το έλεγε ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος; Ε, κάπως έτσι. Στη Λίγκα άφησαν για λίγο στην άκρη τη συζήτηση για την αναδιάρθρωση και το έριξαν... στο ξύλο.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (28/9) το μεσημέρι. 

Η κατάσταση ξέφυγε ανάμεσα στον πρόεδρο του Ατρόμητου Γιώργο Σπανό και τον ομόλογο του, του Λεβαδειακού Κωνσταντίνο Κολοκυθά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε όταν ο πρόεδρος του Ατρόμητου έλαβε ένα sms από εκπρόσωπο της Πολιτείας, σύμφωνα με το οποίο η αναδιάρθρωση έχει οριστικοποιηθεί και αν γίνουν αλλαγές τότε θα ακυρωθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Κωνσταντίνος Κολοκυθάς μετέφερε το μήνυμα στο αφεντικό της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου που ενοχλήθηκε από την ενέργεια αυτή, ήρθε στα χέρια με τον πρόεδρο των Βοιωτών, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να επαναφέρουν την τάξη.

Πηγή:
to10.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.