Όλα όσα έγιναν στην εκδίκαση: «Άδικο να τιμωρηθούμε γι' αυτό»

21:34 | 27/03/2019

Διαβάστε όλα όσα έγιναν στην εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ. Δηλώσεις και παραλειπόμενα. Πότε αναμένεται η απόφαση.

Ολοκληρώθηκε σχεδόν μετά από τρεις ώρες η ακροαματική διαδικασία στα γραφεία της ΕΠΟ, η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η πλευρά του ΟΦΗ είχε στο πλευρό της, μεταξύ άλλων, τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον αντιδήμαρχο, Κώστα Βαρδαβά, τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς επίσης τον ντόπιο βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη.

Οσον αφορά στη νομική dream team του ΟΦΗ, δεν ήταν μόνο ο γνωστός δικηγόρος Αργύρης Λίβας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά το παρελθόν έχει εκπροσωπήσει δεκάδες ομάδες σε διάφορες υποθέσεις. Ηταν και ο Λεωνίδας Κοτσαλής και φυσικά ο Ιάσωνας Παπαστεφανάκης. Ειδικά ο δεύτερος είναι ένα διακεκριμένο πρόσωπο, όντας ένας από τους μεγαλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα με σπουδαίες υποθέσεις στο ενεργητικό του. Είναι Ομότιμος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου/Ποινικής Δικονομίας Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Καθηγητής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Μια ματιά στο βιογραφικό του γίνεται αντιληπτό το σπουδαίο έργο του και οι υποθέσεις που έχει αναλάβει, οι οποίες έχουν απασχολήσει την ελληνική επικαιρότητα.

Ο Μιχάλης Μπούσης κατά την ομιλία του φρόντισε να ξεκαθαρίσει το όραμά του για τον ΟΦΗ, τόνισε ότι θέλει να επενδύσει, χαρακτήρισε άδικη την τιμωρία της κρητικής ομάδας και υπογράμμισε ότι αυτός και οι συνεργάτες του θέλουν να επενδύσουν στον σύλλογο και την Κρήτη.

Οι δικηγόροι του ΟΦΗ, αλλά και ο δικηγόρος του Φώτη Τσάλου, Αλέξης Κούγιας, χαρακτήρισαν αναξιόπιστο τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενώ ο κ.Κούγιας εξέφρασε τις απορίες του για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δεν έδωσε το παρών στην εκδίκαση.

Πλέον, αναμένεται η απόφαση της έφεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο. ΟΦΗ πάντως έχει προθεσμία μέχρι την προσεχή Τρίτη να καταθέσει υπομνήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έγιναν στην εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ

Μπούσης: «Δεν θα έπαιρνα τον ΟΦΗ αν το ήξερα»

Μπούσης: «Θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά!»

Λίβας: «Θα είναι τρομερά άδικο να τιμωρηθεί ο ΟΦΗ!»

Όλοι στο πλευρό του ΟΦΗ

Κούγιας στην εκδίκαση: «Εμένα θα με συνέφερε ο υποβιβασμός του ΟΦΗ...»

Η αγόρευση του Κούγια: «Ο Καλαϊτζίδης είναι αναξιόπιστος, αυτός είναι ο ύποπτος»

Μπούσης στην εκδίκαση: «Ηρθα να επενδύσω στον ΟΦΗ και στην Κρήτη»

Στο κενό η προσπάθεια του Απόλλωνα που «έφαγε πόρτα»

Με το πανό του ΟΦΗ στην εκδίκαση

Μπούσης: «Πήγαν όλα καλά»

Πότε αναμένεται να βγει η απόφαση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.