Τα επόμενα βήματα του ΟΦΗ για την ενίσχυση

08:30 | 25/06/2024

Οι επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο ΟΦΗ μετράει απώλειες, σημαντικές, ενδεκαδάτες όπως λέμε στην καθομιλουμένη, μετράει και δύο προσθήκες, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ακόμα μία. Με τους Γκονζάλεθ και Χατζηθεοδωρίδη καλύφθηκαν τα δύο άκρα της άμυνας, με την επικείμενη μεταγραφή του Καραχάλιου καλύφθηκε το κενό του Μεγιάδο και το βάρος πέφτει πλέον στα στόπερ.

Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ έχει μόνο Λαμπρόπουλο και Μπρεσάν, αμφότεροι λογίζονται ως βασικοί, ενώ έρχεται από πίσω και ο Χνάρης. Αν θεωρήσουμε ως πολύ πιθανή εξέλιξη την αποχώρηση του Λουκάο, ο Ομιλος θα πάει για δύο κεντρικούς αμυντικούς στην αγορά.

Πολλοί αναρωτιούνται πότε θα αρχίσουν οι ενισχύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας, αλλά εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο ΟΦΗ έχασε τον Λουίς Φελίπε, αλλά δεν έχει μείνει «γυμνός». Υπάρχει ο Ισέκα, τον οποίο στον ΟΦΗ πιστεύουν και θέλουν να επενδύσουν πάνω του και φυσικά υπάρχει και ο Χιμένεθ.

Ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται πανικό για την επίθεση, δεν παρουσιάζονται τα τρομερά κενά ώστε να μη... βγει η προετοιμασία. Προφανώς θα ενισχυθεί στα «φτερά», ενώ κοιτάζει και για επιθετικό, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλού είναι οι προτεραιότητες.

Η Κρητική ομάδα καλείται να καλύψει τα κενά στα στόπερ που παρουσιάζει το μεγαλύτερο... έλλειμμα κι έπειτα θα επικεντρωθεί στη γραμμή κρούσης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.