Έκκληση Στειακάκη σε γνωστούς Εργοτελίτες να ενδιαφερθούν για τον σύλλογο

14:18 | 03/06/2023

Έκκληση σε γνωστούς Εργοτελίτες που έχουν βοηθήσει στο παρελθόν από τον Γιώργο Στειακάκη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ζήτησε, ενώ του κρίσιμου Γ.Σ. της Δευτέρας, συσπείρωση για το καλό του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Όπως γνωρίζετε, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου ώρα 6 το απόγευμα έχει οριστεί η γενική συνέλευση του ΓΣ ΕΕΓΟΤΕΛΗΣ λόγω λέξεως της θητείας του διοικητικού συμβουλίου. Αρχικά θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Επίσης είναι γνωστό ότι δεν πρόκειται να είμαι ξανά υποψήφιος (μετά από δύο θητείες). Βέβαια ίσως κάποια μέλη του απερχόμενου συμβουλίου να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει από τις εκλογές. Μέχρι τώρα δεν έχουν κατατεθεί υποψηφιότητες.

Για το λόγο αυτό θα κάνω σήμερα μια τελευταία έκκληση ονομαστικά (και με αλφαβητική σειρά) σε γνωστούς εργοτελίτες (εκτός αυτών που συμμετέχουν στο απερχόμενο συμβούλιο), που έχουν προσφέρει στο παρελθόν, προκειμένου να εμφανιστούν και να ενδιαφερθούν για τον Σύλλογο και την τύχη του.

Βοζικάκης Γεώργιος, Βρέντζος Γεώργιος, Γιαννουλάκης Δημήτρης, Δασκαλάκης Ιωάννης,

Μπομπολέτης Διονύσιος,

Παπαντωνάκης Μανώλης, Ροδίτης Παύλος, Σεβαστάκης Μανώλης, Σκεπάρνης Μιχάλης, Σουλτάτος Γεώργιος και Ιωάννης, Ταμιωλάκης Γεώργιος και Μανώλης, Τζώρτζογλου Νικόλαος και Ιωάννης, Φιλιππάκης Στέλιος και Χάρης

και Φραγκάκης Γεώργιος. Συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον.

Ζητώ να εμφανιστούν ακόμη όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και παρακολουθήσουν τις εξελίξεις. Ο Σύλλογος παραδίδεται στο σώμα της γενικής συνέλευσης τόσο καθαρός και διαφανής, όπως του αξίζει.

Ελπίζω να είστε όλοι εκεί.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.