Έκκληση του Κλοπ στους οπαδούς: «Πανηγυρίστε με ασφαλή τρόπο»

13:21 | 29/06/2020

Ο κόσμος δεν κρατήθηκε και βγήκε στους δρόμους για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θορυβήθηκε από τις μεγάλες συγκεντρώσεις των οπαδών μετά την κατάκτηση του τίτλου και τους απηύθυνε έκκληση γιατί ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ και απειλεί.

«Δεν μου άρεσαν οι σκηνές που έλαβαν χώρα την Παρασκευή. Είμαι ανθρώπινο ον και το πάθος σας είναι και δικό μου πάθος όμως αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε τέτοιες δημοσιες συγκεντρώσεις. Το χρωστάμε στις πιο ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, στους γιατρούς και στους νοσοκόμους που έχουν δώσει τόσα πολλά και τους οποίους έχουμε χειροκροτήσει και στους αστυνομικούς και στις τοπικές αρχές που μας έχουν βοηθήσει», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θα μου άρεσε να κάνουμε μία παρέλαση που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη από αυτήν μετά από την κατάκτηση του Champions League πέρυσι, ώστε όλοι να μοιραζόμασταν αυτές τις στιγμές. Όμως αυτό δεν είναι εφικτό τώρα. Εχουμε κάνει όλοι πάρα πολλά για να πολεμήσουμε τον Covid-19 και δεν θα πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη τόση προσπάθεια. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και ο ένας στον άλλο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.