Eκλέχθηκε η πρώτη διοίκηση των Βετεράνων του Ηρακλείου

07:55 | 25/10/2019

Η πρώτη εκλεγμένη διοίκηση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου είναι γεγονός!

Στην επαναληπτική Γενική συνέλευση των ιδρυτικών μελών της (23/2/2019 ) που έγινε σε αίθουσα του Παγκρητίου, εκλέχτηκαν 9 από τα 14 μέλη που είχαν θέσει υποψηφιότητα (6 άνδρες και 3 γυναίκες λόγω ποσόστωσης φύλου) για τα επόμενα 3 χρόνια που θα διαρκέσει η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα εκλέχτηκαν οι: Νίκος Τούλης(44 ψήφοι), Δημήτρης Δότσιος (24), Μανώλης Χαρωνίτης (22), Δημήτρης Φανουράκης (21), Μανώλης Χισκάκης (21) , Πέτρος Κουμιανάκης (20), Εβελίνα Μπάκιντα (10), Αγγελική Φραγκάκη (8), Αμάντα Βαγάκη (3).

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι: Θεοχάρης Καρουζάκης (11), Γιάννης Ράλλης (11), Αντώνης Κοκκινίδης (5), Γιάννης Καφούσης (4) και Στέλιος Καρκανάκης (3).

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Στέλιος Διαλεκτάκης, Γιώργος Λυγερός και Ουρανία Ρινακάκη.

Στην Γενική συνέλευση της οποίας πρόεδρος ήταν ο Ντέμης Ευαγγελινός και γενικός γραμματέας ο Αντώνης Παπουτσάκης ψήφισαν 69 μέλη από τα 105 ιδρυτικά. Εφορευτική επιτροπή ήταν οι Μανώλης Βοργιάς, Γιάννης Ναλετάκης και Παναγιώτης Καράμπελας.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.