Έκλεισε μια σημαντική εκκρεμότητα για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου

SMS
09:32 | 27/09/2019

Παραχωρήθηκε επίσημα ο χώρους του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μαλεβιζίου στον Όμιλο για τα επόμενα χρόνια

Με… ούριο άνεμο στα πανιά του, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης με κατοχυρωμένη έδρα πλέον το λιμανάκι της Παντάνασσας, ξεκίνησε μια νέα και πολλά υποσχόμενη αθλητική περίοδο. Όπως έγινε γνωστό, έκλεισε πρόσφατα και μια μεγάλη εκκρεμότητα, αυτή της επίσημης παραχώρησης του χώρου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου. Έτσι, εξασφαλίστηκε έτσι η στέγη του Ομίλου για τα επόμενα χρόνια, ενώ άνοιξαν και νέες προοπτικές αναβάθμισης των εγκαταστάσεων που σε εβδομαδιαία βάση, φιλοξενούν δεκάδες μικρούς και μεγάλους αθλητές. 

Επίσης, ο Ν.Ο.Γ.Κ. ανακοίνωσε και νέο προπονητή, τον Δημήτρη Λεκκάκη, έναν προπονητή διεθνούς εμβέλειας (με προϋπηρεσία σε Μαλαισία, Χονγκ Κονγκ κ.α.), και ο οποίος έχει αναλάβει τις αγωνιστικές και προ-αγωνιστικές ομάδες του Ομίλου, δίνοντας μια εντελώς νέα δυναμική στους μικρούς αθλητές.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Γ.Κ. – και βουλευτής Ηρακλείου – Χάρης Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η δουλειά που γίνεται στον Όμιλό μας είναι εξαιρετική και αξίζουν πολλά μπράβο στους προπονητές, τους συνεργάτες και το Δ.Σ. του Ομίλου. Προσκαλώ τους γονείς να μας γνωρίσουν από κοντά και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να μυηθούν στο άθλημα της ιστιοπλοΐας. Είναι ένα άθλημα που καλλιεργεί πνευματικά και σωματικά κάθε αθλητή, μπορούμε κάλλιστα να το χαρακτηρίσουμε και ως το σκάκι της θάλασσας, ενώ η επαφή με το υγρό στοιχείο, προσφέρει μοναδικά συναισθήματα. Με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μας για την εμπιστοσύνη τους, όπως επίσης την Περιφέρεια Κρήτης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου για τη διαχρονική, αποτελεσματική μας συνεργασία.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.