Έκλεισε προπονητή η Σπάρτη, αλλά μετά τον ΟΦΗ

16:31 | 15/02/2018

Στο πρόσωπο του Σάκη Θεοδοσιάδη βρήκε η Σπάρτη τον νέο της προπονητή, ο οποίος όμως θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά τον αγώνα του Σαββάτου (17/2) με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Λακωνίας συμφώνησε με το 42χρονο προπονητή, ο οποίος θα είναι στη Σπάρτη το Σάββατο, αλλά στην εξέδρα προκειμένου να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα κόντρα στον Όμιλο. Στον πάγκο θα είναι ο Γιώργος Πολυμενέας, ο οποίος είχε την καθοδήγηση της Σπάρτης και στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Λακωνίας αναφέρει: «Νέος προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτης είναι πλέον ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο 42χρονος τεχνικός ήταν φέτος στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο ανέλαβε μετά από 6 σεζόν στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο προπονητής από την Πέλλα σε αυτές τις έξι χρονιές στην Αναγέννηση πέτυχε δύο ανόδους (από το Περιφερειακό στη Football League 2 και κατόπιν στη Football League), «άγγιξε» τα πλέι-οφ ανόδου στη Superleague τη σεζόν 2014-15 και προπέρυσι, σε μία απίστευτη πορεία, κατάφερε να παραμείνει στη Β’ κατηγορία, πραγματοποιώντας τεράστια προσπάθεια τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι-άουτ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.