Επίσημο: Ο ΟΦΗ πήρε τον Μπουζούκη για 2,5 χρόνια!

ΟΦΗ

Στο... 90 των μεταγραφών, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ο ΟΦΗ έκανε δικό του τον Γιάννη Μπουζούκη!

Μετά από θρίλερ στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για να κλείσει μία σημαντική μεταγραφή!

Ο Γιάννης Μπουζούκης βρέθηκε αμέσως στο στόχαστρο του Ομίλου όταν ναυάγησε η μεταγραφή του στη βελγική Ζούλντε Βάρεγκεμ και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό έχοντας τη θετική απάντηση του 23χρονου μέσου.

Κι εδώ ακριβώς είναι το ζουμί, αφού η επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Σημαντικό ρόλο φυσικά έπαιξε και το «θέλω» της Κρητικής ΠΑΕ που έκανε ό,τι καλύτερο για να αποκτήσει τον νεαρό χαφ μόλις διαπίστωσε ότι το deal με την ομάδα του Βελγίου χάλασε.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, λοιπόν, ο ΟΦΗ διαπραγματεύτηκε με τον Παναθηναϊκό σε ένα σκληρό παζάρι που έληξε θετικά για τον Όμιλο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα όταν και βγήκε η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για συμφωνία 2.5 ετών. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και τα τελευταία λεπτά, πριν από τα μεσάνυχτα, γινόταν ανταλλαγή εγγράφων για να ολοκληρωθεί εκπρόθεσμα η συμφωνία!

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Γιάννη Μπουζούκη, από τον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2,5 ετών και να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 23χρονος μέσος, γεννήθηκε στην Πρέβεζα στις 27 Μαρτίου 1998, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας των «πρασίνων», με την οποία μέτρησε 88 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας σκοράρει έξι φορές.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U17, U19 και U21 της χώρας μας, με τις οποίες έχει 15 συμμετοχές και τρία γκολ.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.