Εκνευρισμός στον Μοχό για την συμπεριφορά του Δήμου Χερσονήσου

21:57 | 04/07/2020

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Μοχού εκφράζει την δυσαρέσκεια της προς τον Δήμο Χερσονήσου για την αδιαφορία προς το γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι του Αθλητικού Συλλόγου Μοχού, η διοίκηση του σωματείου μας από το Σεπτέμβριο του 2017 προσπαθεί να βρει χρηματοδότηση για να αλλάξει τον πλαστικό χλοοτάπητα στο γήπεδο Μοχού.

Η περιφέρεια Κρήτης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας για να χρηματοδοτήσει το έργο, αρκεί να έχει λάβει προηγουμένως άδεια το γήπεδο Μοχού, από το Δήμο Χερσονήσου, ως αθλητική εγκατάσταση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η πολεοδομική τακτοποίηση των κτιρίων του γηπέδου.

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου αρνούνταν να την κάνει. Αυτή η εργασία έγινε από ιδιωτικό τεχνικό γραφείο, με δαπάνες ενός άλλου συλλόγου του χωριού μας. Παρ’ όλα αυτά η πολεοδομική τακτοποίηση δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα από τους μηχανικούς του Δήμου στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου, επειδή δεν υπάρχει μία μέτρηση με μηχάνημα λέιζερ που κοστίζει γύρω στα 1.300,00 ευρώ

και ο Δήμος αρνείται να την πληρώσει.

Τα τελευταία χρόνια όλες οι δαπάνες που αφορούν στη συντήρηση του γηπέδου Μοχού, υδραυλικά, προβολείς, μονώσεις, χρωματισμοί, καθαριότητα κτλ. πραγματοποιούνται με δαπάνες του συλλόγου μας. Ακόμα και αυτή η περιβόητη απεντόμωση τον Οκτώβριο του 2019, παρ’ όλες τις συσκέψεις, την αλληλογραφία κτλ έγινε με πενιχρά μέσα με δαπάνες του σωματείου και όχι του Δήμου στον οποίο ανήκει το γήπεδο. Σε όλα τα αιτήματά μας οι απαντήσεις του δήμου ήταν αρνητικές. Πριν από λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε από ανώτερο αιρετό αξιωματούχο της Περιφέρειας Κρήτης ότι τα έργα στο γήπεδο Μαλίων γίνονται με δαπάνες του Δήμου Χερσονήσου. Χθες μάθαμε από τον κ. Μανόλη Διαμαντάκη επικεφαλή δημοτικής παράταξης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τη δυσαρέσκειά (!!!) του προς το Δήμο επειδή η

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ακύρωσε την απόφασή του δημοτικού συμβουλίου για να χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή του γηπέδου Μαλίων. Τα τελευταία χρόνια έχουν διατεθεί από το Δήμο Χερσονήσου δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τη συντήρηση των γηπέδων των Μαλίων και της Χερσονήσου και πολύ καλά γίνεται. Για το γήπεδο όμως του Μοχού ψίχουλα. (εκτός από την αντικατάσταση φθαρμένων καθισμάτων στην κερκίδα, από την προηγούμενη δημοτική ηγεσία). Η έγνοια και οι δαπάνες της συντήρησης του γηπέδου βαρύνουν το σωματείο. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Σεβόμενοι την αγανάκτηση των φιλάθλων μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα και τη βιωσιμότητα του συλλόγου μας.

Με τιμή

Για το ΔΣ του ΑΣ Μοχού

Λαδουκάκης Στυλιανός

Πρόεδρος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.