Έκοψαν τη πίτα τους οι παλαίμαχοι του Εργοτέλη

11:00 | 28/02/2023

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Εργοτέλη, και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οι Αναστασάκης Θωμάς, Ματθαίου Νίκος, Κασσωτάκης Άγγελος, Φουρναράκης Γιάννης, Ροδίτης Παύλος.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία φέτος η ετήσια κοπή πίτας του Γ.Σ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΄΄ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΄΄ στο Olla Coffee House & Easy Mealοδός Αγίου Ιωάννη Χωστού (πριν τη γέφυρα),στις 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20:30.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Εργοτέλη, και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Αναστασάκης Θωμάς, Ματθαίου Νίκος, Κασσωτάκης Άγγελος, Φουρναράκης Γιάννης, Ροδίτης Παύλος.

Ευχαριστούμε την οικογένεια του αείμνηστου προέδρου του συλλόγου μας Μανώλη Σταυρουλάκη για το δώρο (γούρι) στο φλουρί της πίτας, και όλους τους χορηγούς για τα δώρα που μας προσέφεραν για την λαχειοφόρο αγορά στην εκδήλωση μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν στην εκδήλωση μας και του ευχόμαστε υγεία ευτυχία για την νέανχρονιά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.