Έκπληξη με Νέιρα!

14:31 | 29/06/2018

Και ενώ όλοι περίμεναν πως ο Μαγιάντο θα ήταν ο πρώτος ξένος παίκτης που θα αποκτούσε ο ΟΦΗ, ήρθε η ανατροπή δεδομένων με την ανακοίνωση του Χουάν Άνχελ Νέιρα.

Ο 29χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος ανακοινώθηκε αρχικά από την κρητική ΠΑΕ μέσω της σελίδας της στο facebook, με την ανάρτηση να αναφέρει: «Στον ΟΦΗ μας ο 29χρονος Αργεντίνος επιτελικός μέσος Juan Angel Neira!»

Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ είναι γεννημένος στις 21/02/1989 και την περασμένη αγωνιστική χρονιά έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία του Μεξικό με τηνAtlético Zacatepec. Είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στον άξονα, αλλά και στην επίθεση.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της για την απόκτηση του παίκτη, η διοίκηση της ΠΑΕ αναφέρει: «H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντίνου επιτελικού μέσου Juan Angel Neira.

Ο Νέιρα, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, που είναι για ένα χρόνο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

Ο Νέιρα αγωνιζόταν την τελευταία περίοδο στο Μεξικό, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αργεντινής και της Ισπανίας, ενώ έχει και 10 συμμετοχές στο παρελθόν με την Εθνική ομάδα U-20 της Αργεντινής.

Ο Νέιρα γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 και έχει ύψος 1μ79».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.