Εκπληκτική Σάκκαρη στην πρεμιέρα

16:00 | 19/04/2018

Στην πρώτη εμφάνισή της στο ελληνικό κοινό μετά από τρία χρόνια, η Μαρία Σάκκαρη υπήρξε σαρωτική, αποζημίωσε τον κόσμο που πήγε στο Τατόι να την δει και καταχειροκροτήθηκε.

 Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα ήταν το 2015 στο Ηράκλειο, και τώρα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επέστρεψε για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο 2ο γκρουπ της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup, που διεξάγονται στο Tatoi Club. Αντίπαλος η Αίγυπτος και η Σάκκαρη μετέτρεψε τον δικό της αγώνα σε έναν διαρκή μονόλογο. 

 Απέναντι στην κορυφαία της αιγυπτιακής ομάδας, την 20χρονη Σάντρα Σαμίρ (νο 397), νίκησε 2-0 χωρίς να χάσει γκέιμ. Το πρώτο σετ το πήρε με 6-0 μέσα σε 29 λεπτά και το δεύτερο σετ πάλι 6-0 μέσα σε 24 λεπτά. 

 Έτσι η Ελλάδα έκανε το 2-0 απέναντι στην Αίγυπτο, καθώς νωρίτερα είχε προηγηθεί και η νίκη της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου επί της Ντοάν Αμπό Χαμπάγκα με 6-2, 6-3. Θα ακολουθήσει το διπλό ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο η νίκη είναι οριστική υπέρ της Ελλάδας και μαζί και η πρόκριση στα πλέι-οφ, αφού η Αίγυπτος ηττήθηκε χτες και από την Δανία (3-0) και μένει στην 3η θέση του Α΄ ομίλου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.