Εξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον αγώνα με τη Λίβερπουλ!

09:30 | 03/03/2024

Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά από το φινάλε του αγώνα με τη Λίβερπουλ, εξέφρασε τα παράπονά του προς τον διαιτητή, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τη Λίβερπουλ έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ, κατά τη σημερινή εντός έδρας ήττα της (0-1) στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ρεπόρτερ του BBC, Ρομπ Σκόφιλντ, ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τα παράπονά τους με το σφύριγμα της λήξης, ήταν και ο ιδιοκτήτης των γηπεδούχων, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος ανέφερε στο ρεπορτάζ του: «Σπάνια βλέπεις τέτοιες σκηνές στην φυσούνα. Είδαμε τον Στίβεν Ριντ (σ.σ. ένας από τους βοηθούς του προπονητή Νούνο Εσπιρίτο Σάντο) έξαλλο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης ακολούθησαν τον διαιτητή Πολ Τίρνι και τον τέταρτο Γκρέιαμ Σκοτ μέχρι το δωμάτιο των διαιτητών, ουρλιάζοντας: Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες! Ο Μαρινάκης σε κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν έξαλλοι, ο Νούνο έδειχνε εντελώς διαλυμένος. Ο Γιούργκεν Κλοπ εξερράγη δίπλα μου, υποστηρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Επικράτησε ένα χάος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.