Εξαντλεί τις πιθανότητες για μεταγραφή

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ συνεχίζουν τις κινήσεις τους για περαιτέρω ενίσχυση.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της και υπάρχει ενδιαφέρον για τον αν ο Όμιλος ολοκληρώσει κι άλλη προσθήκη, μετά από εκείνες των Ζόαο Βίκτορ και Νίκου Βαφέα.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο χρόνος, εξάλλου, έχει αρχίσει να πιέζει, οπότε τα περιθώρια έχουν στενέψει.

Το βέβαιο είναι πως οι «ασπρόμαυροι» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Οι ενέργειες τους, βέβαια, γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε περίπτωση. Προς τα έξω δε βγαίνουν και πολλά, όμως είναι δεδομένο ότι το «παλεύουν» για τουλάχιστον μία μεταγραφή.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο φυσικά και δε θα έλεγαν «όχι» για έναν κεντρικό αμυντικό και φαίνεται πως εκεί έχει επικεντρωθεί η προσπάθεια των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Θέλουν, δηλαδή, να «θωρακίσουν» τα μετόπισθεν με την έλευση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι σε θέση να δώσει το κάτι παραπάνω.

Εκτιμήσεις και προγνωστικά, πάντως, για το αν έρθει ή όχι νέος παίκτης δε… σηκώνει η κατάσταση. Οι ιθύνοντες του Ομίλου δε βγάζουν λέξη, ωστόσο υπάρχει η εντύπωση πως οι επαφές με τους βασικούς στόχους έχουν προχωρήσει.

Αν κάποιος θελήσει να «διαβάσει» πίσω από τα «θα δούμε» και «θα δείξει», που ξεστομίζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις κορυφώνονται.

Αν η κατάληξη τους είναι θετική ή αρνητική θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στις επόμενες ώρες και το διάστημα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας είναι κρίσιμο.

Οι προτάσεις όλον αυτόν τον καιρό έπεφταν «βροχή», αφού ο ΟΦΗ έχει πια εξελιχθεί σε μαγαζί «γωνία» και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χτύπησαν οι ίδιοι την… πόρτα της ΠΑΕ.

Οι «ασπρόμαυροι», βέβαια, «χτένισαν» με προσοχή την αγορά, ακολούθησαν τη φιλοσοφία τους και άμεσα θα φανεί αν προχωρήσουν και σε τρίτο «χτύπημα» με στόπερ ή παίκτη, που θ’ αγωνίζεται σε άλλη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα με ΑΕΛ Ζοάο Βίκτορ

Το κάλεσμα της ΠΑΕ ενόψει ΑΕΛ

Σε ποια ματς θα λείψουν Μαρινάκης, Κοροβέσης και Κουτρουμπής



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.