«Εξάπλωση του κορωνοϊού θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα διακοπή»

11:06 | 08/07/2020

Ο κομισσάριος του NBA, Ανταμ Σίλβερ, εξέφρασε την ανησυχία, ότι μια «σημαντική εξάπλωση» του κορονοϊού θα μπορούσε, ενδεχομένως, να οδηγήσει σε διακοπή τη σεζόν για δεύτερη φορά.

Ο Σίλβερ, ο οποίος τοποθετήθηκε, κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης του συνεδρίου «Brainstorm Health» του Fortune, αναμένει ότι παίκτες θα βρεθούν «θετικοί» στον κορονοϊό, αλλά είπε ότι «δεν είναι ακόμα σίγουρος» ποιό θα είναι το όριο που θα αναγκάσει τη λίγκα να διακόψει τη σεζόν.

«Σίγουρα, εάν είχαμε κάποια σημαντική εξάπλωση στην περιοχή του Ορλάντο, θα σταματούσαμε ξανά», δήλωσε ο Σίλβερ και συνέχισε: «Αυτό που θα είναι ανησυχητικό, θα είναι εάν βρεθούν θετικά τεστ αφού οι παίκτες εισέλθουν στις εγκαταστάσεις και τεθούν σε καραντίνα. Εάν συμβεί αυτό, θα έχουμε θέμα και θα ξέρουμε ότι κάτι δεν δουλεύει καλά».

Κλείνοντας, ο Σίλβερ συμπλήρωσε: «Μπορούμε να αναλύσουμε τον ίδιο τον ιό και να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε εάν υπάρχουν περισσότερες από μία περιπτώσεις, εάν στην ουσία είναι ο ίδιος ιός, η ίδια γενετική παραλλαγή του ιού που έχει περάσει από έναν παίκτη στον άλλο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.