Εκτονώθηκε η κρίση…

18:54 | 11/05/2018

Συνεπής στη δέσμευσή της για πληρωμές την Παρασκευή (11/5) παρουσιάσθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ προς τους παίκτες, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (13/5) στις 3:30 στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Εκπρόσωποι της διοίκησης με τον επικεφαλής Γιώργο Αλετρά, βρέθηκαν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, όπου συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές εξηγώντας τους την κατάσταση που επικρατεί και τους έδωσαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί, έναντι των οφειλών που υπάρχουν προς αυτούς. 

Η κίνηση αυτή αποκλιμάκωσε την κρίση που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, με τους παίκτες να στρέφουν το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στην αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής, που θα είναι και η τελευταία εφετινή εκτός έδρας. 

Ζητούμενο είναι πλέον να μην συμβεί ξανά στο εγγύς μέλλον ανάλογη κρίση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιτυχημένη εφετινή αγωνιστική χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις. Παράλληλα η διοίκηση επιθυμεί να συνεχίσει τις προσπάθειές της για άμεση εισροή χρημάτων, προκειμένου να κλείσει το θέμα της αδειοδότησης τις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα να ξεκινήσει τις επαφές της για τις ανανεώσεις, που θα είναι και η πρώτη κίνηση για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, μοναδικοί απόντες ενόψει του αγώνα της Άρτας, είναι οι τραυματίες Κοιλιάρας, Μονιάκης, Οικονόμου και Δερμιτζάκης. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του Παπαδόπουλου. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το Σάββατο  το πρωί στο ΒΑΚ, μετά το τέλος της οποίας ο προπονητής της κρητικής ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το Σάββατο το μεσημέρι αεροπορικώς  για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Άρτα. Με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, την Κυριακή το βράδυ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.