Εκτός εθνικής Βελγίου Μιραλάς και Ναϊνγκολάν

18:03 | 21/05/2018

Την προεπιλογή του Βελγίου για το παγκόσμιο κύπελλο ανακοίνωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» ανακοίνωσε τους 28 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει, ενώ στην τελική του απόφαση θα πρέπει να αποκλείσει πέντε παίκτες. Μεταξύ των επιλογών δεν είναι ο Κέβιν Μιραλάς, αλλά και ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, για λόγους μη αγωνιστικούς, καθώς είχε καλή σεζόν στη Ρόμα, αλλά για πειθαρχικούς.

Η τελική 23άδα θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουνίου. Το Βέλγιο συμμετέχει στον ίδιο όμιλο μαζί με Αγγλία, Παναμά και Τυνησία. 

Αναλυτικά η προεπιλογή της εθνικής Βελγίου: Αλντερβάιρελντ, Μπατσουαγί, Μπεντέκε, Μπογιάτα, Καράσκο, Καστέελς, Τσαντλί, Σιμάν, Κουρτουά, Ντε Μπρόινε, Ντεμπελέ, Ντεντόνκερ, Φελαϊνί, Εντέν Αζάρ, Θόργκαν Αζάρ, Γιανουζάι, Καμπασέλε, Κομπανί, Τζόρνταν Λουκάκου, Ρομέλου Λουκάκου, Μέρτενς, Μενιέ, Μινιολέ, Σελς, Τίλεμανς, Βερμάλεν, Βερτόνχεν και Βίτσελ. 

Μάλιστα ο μέσος της Ρόμα δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίστηκε με το Βέλγιο 30 φορές. Την ανακοίνωση αυτή την πραγματοποίησε μέσω του προσωπικού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως:

«Πολύ ξαφνικά η καριέρα με το εθνόσημο έφτασε στο τέλος της. Πάντα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Το να είσαι ο εαυτός σου μπορεί να ενοχλεί. Από εδώ και πέρα, θα είμαι ο πρώτος οπαδός της ομάδας».

ναινγκολαν.png#asset:20098

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.