Εκτός και ο Λάουρι από το Παγκόσμιο!

08:48 | 13/08/2019

Aκόμα μια σημαντική απώλεια τις ΗΠΑ ενόψει Κίνας

Σχεδόν κάθε ημέρα και μια απώλεια κάποιου σταρ για την ομάδα των ΗΠΑ. Έπειτα από τις απουσίες των πιο ''ηχηρών'' ονομάτων του NBA από την προετοιμασία της ομάδας της Αμερικής, ακόμα μια έρχεται να προστεθεί και να... αλλάξει τις ισορροπίες στο μεγάλο τουρνουά. Ο Κάιλ Λάουρι των πρωταθλητών Τορόντο Ράπτορς, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προετοιμασία των ΗΠΑ, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του!

Έτσι,ο Λάουρι πρόσθεσε έτσι το όνομά του δίπλα σε αυτά των Μοντρέζλ Χάρελ, Μπράντλι Μπιλ, Αντονι Ντέιβις, Ερικ Γκόρντον, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Λαβ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τομπάιας Χάρις, Πολ Μίλσαπ, Τζέι Τζέι Ρέντικ, Ζάιον Γουίλιαμσον, Τζούλιους Ραντλ και Μάρβιν Μπάγκλεϊ.

Πλέον, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Γκρεγκ Πόποβιτς έχει στη διάθεση του 15 παίκτες: Μάρκους Σμαρτ, Χάρισον Μπαρνς, Ντι Άαρον Φοξ, Τζο Χάρις, Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον, Τζέισον Τέιταμ, Τζέιλεν Μπράουν, Κέμπα Γουόκερ, Ντέρικ Γουάιτ, Κάιλ Κούζμα, Ντόνοβαν Μίτσελ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ και Μέισον Πλάμλι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.