Eκτός ξανά ο Φορτούνης

21:00 | 29/02/2020

Ο Κώστας Φορτούνης μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ έμεινε εκτός αποστολής και για το ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Ολυμπιακός μετά την τεράστια πρόκριση επί της Άρσεναλ επικεντρώνει την προσοχή του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της σεζόν με αντίπαλο τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη (19:00).

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δεν βρισκόταν στην αποστολή για τον αγώνα του Emirates, έμεινε ξανά εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς. Επίσης εκτός βρίσκεται και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και οι γνωστοί απόντες Μπρούνο και Σουντανί. Όσον αφορά τους Φορτούνη και Λάζαρο, ίσως επιστρέψουν για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Τετάρτη.

Έπειτα από τη σαββατιάτικη απογευματινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την ερυθρόλευκη αποστολή, που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ξενιτίδης, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Εμρέ Μορ, Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.