Εκτός Κυπέλλου ο ΟΦΗ: Όλα κρίθηκαν στο 45'

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες στο 45', ο Άρης σκόραρε δις στο β' μέρος και το 0-2 έφερε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Με αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ ξεκίνησε ο ΟΦΗ. Ο Γκαγιέγος σε συνεννόηση με τον Νιόπλια έμεινε εκτός ενδεκάδας και εκτός αποστολής, ο Λάμπρου έμεινε στον πάγκο και στη θέση του ξεκίνησε ο Τσιλιανίδης, ο Καμάου ξεκίνησε στα δεξιά με κεντρικούς χαφ τους Μεγιάδο, ντε Γκουζμάν και Τοράλ, ενώ ο Γιαννούλης ήταν ο δεύτερος στόπερ δίπλα στον Βούρο. Επίσης, αναμενόμενη ήταν η χρησιμοποίηση του Βάτερμαν.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κουέστα. Από την άλλη ο Άρης προσπαθούσε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων, ορίζοντας ουσιαστικά ένα αργό τέμπο στο ματς που δεν βόλευε τους γηπεδούχους. Το μεγάλο πρόβλημα για τον ΟΦΗ ήταν στο τρανζίσιον και τις αντεπιθέσεις του Άρη.

Ουσιαστικά καθαρή ευκαιρία το πρώτο ημίχρονο δεν είχε, αλλά είχε ένα κακό και άπειρο διαιτητή που άφησε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Άρη και δεν έδειχνε κίτρινές. Αντίθετα, έδειξε την κόκκινη στον Μεγιάδο, μετά από έλεγχο στο VAR κι αφού πρώτα του έδειξε κίτρινη για μαρκάρισμα στον Καμαρά στη μεσαία γραμμή, στο 45ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ πλέον δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο το 0-0 του πρώτου μέρους και την πίεση του χρόνου, αλλά και το αριθμητικό μειονέκτημα.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η κρητική ομάδα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ. Ο διαιτητής έδωσε με ευκολία πέναλτι σε χέρι του Μαρινάκη στο 48' και ένα λεπτό αργότερα ο Μπρούνο Γκάμα από την άσπρη βούλα "σκότωσε" τον Όμιλο, γράφοντας το 0-1.

Οπως καταλαβαίνετε... η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Με παίκτη λιγότερο και με το σκορ εις βάρος του ο ΟΦΗ δεν είχε πλέον ελπίδες για τα προημιτελικά του κυπέλλου και τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το φινάλε ήταν... βασανιστικά.

Ο Άρης βρήκε και δεύτερο γκολ λίγο πριν από το φινάλε, σε αντεπίθεση, με τον Καμαρά στο 80ο λεπτό να κάνει το 0-2.

Παρά τις προσδοκίες ο Όμιλος δεν μπόρεσε να προκριθεί στην επόμενη φάση -έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολη η αποστολή μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα- και πλέον επικεντρώνεται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς της Τρίπολης, αρχές του 2022, κόντρα στην Τρίπολη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Τοράλ (68' Κοροβέσης), ντε Γκουζμάν, Καμάου (63' Στάικος), Τσιλιανίδης (63' Λάμπρου), Καστάνιος (63' Γιάννου).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο (75' Μπελαουάν), Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Εντιαγέ (64' Ματίγια), Σάσα, Γκάμα (75' Λόπεθ), Ιτούρμπε (64' Αγκμπενιένου), Καμαρά (84' Μαρμαρίδης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.