Εκτός με ΑΕΚ ο Νέιρα

21:06 | 17/08/2024

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Δέλλα με τον Αργεντινό μέσο.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν από τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ ο Χουάν Νέιρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έμεινε εκτός αποστολής και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σεββατου (17/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (18/8, 22:00) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Juan Neira αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έμεινε εκτός αποστολής και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Χριστογεωργος, Baumann, Μαρινακης, Bressan, Χατζηθεοδωρίδης, Gonzalez, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Abanda, Καραχάλιος, Riera, Gallegos, Αποστολάκης, Κουτεντακης, Bakic, Iseka, Jimenez, Nuss, Jung, Θεοδοσουλακης.

Εκτός από τον Neira, στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Shengelia, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμακης, Πιστικός, Φαϊτακης, Κουτσουπιάς, Μ. Χνάρης, Φανουρακης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.