Εκτός Παγκρητίου η Εθνική

17:15 | 25/02/2019

​Δεν θα γίνουν τελικά στο Παγκρήτιο τα ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου με Ιταλία και Αρμενία, μετά από απόφαση της ΕΠΟ.

Με απόφαση της ΕΠΟ, με την οποία συμφωνούν ΕΠΣΗ, Περιφέρεια Κρήτης και Δήμος Ηρακλείου δεν θα γίνουν τελικά τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα παίξει με την Ιταλία στις 8 Ιουνίου και με την Αρμενία στις 11 του ίδιου μήνα, για τα προκριματικά του Euro 2020, αλλά οι εργασίες που γίνονται στο Παγκρήτιο και πιο συγκεκριμένα το δύσκολο έργο του σκεπάστρου, φέρνουν αλλαγή έδρας μόνο για αυτά τα δύο ματς.

Στην ΕΠΟ δεν θέλουν να ρισκάρουν ενδεχόμενο πρόστιμο αν δεν ολοκληρωθούν στην ώρα τους τα έργα και γι' αυτό παίρνει... προληπτικά μέτρα αλλάζοντας την έδρα των δύο συγκεκριμένων αγώνων.

Εδώ πρέπει να τονιστεί πως η αλλαγή αφορά μόνο τα δύο παιχνίδια. Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για 4 χρόνια, όπως αποφασίστηκε πρόσφατα, αλλά το θέμα του στεγάστρου και ο φόβος της ΕΠΟ ότι μπορεί να βγουν εκτός χρονοδιαγράμματος (δεν εγγυάται η Ομοσπονδία ότι θα είναι έτοιμο στην ώρα της) φέρνουν την Εθνική... μακριά από την Κρήτη στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια των προκριματικών.

Εντός της ημέρας αναμένεται η κοινή ανακοίνωση ΕΠΟ, ΕΠΣΗ, Περιφέρειας και Δήμου επί του θέματος.

Υπομονή, λοιπόν, για τον κόσμο της Κρήτης που ήθελε να δει από κοντά την ελληνική ομάδα, αλλά και το σπουδαίο αγώνα με τους Ιταλούς. Μόλις ετοιμαστεί το στέγαστρο, η Εθνική θα παίζει στο Παγκρήτιο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.