Ελευθεριάδης: «Πετύχαμε τους στόχους μας, θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω στην οργάνωση της ακαδημίας»

15:28 | 03/06/2024

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ Θόδωρος Ελευθεριάδης μίλησε στην κάμερα του OFI TV για την παρουσία της Κ16 στο Novio Cup.

«Ήταν μια στρατηγική απόφαση της διοίκησης για να έρθει στην Ολλανδία. Το τουρνουά χαρακτηρίζεται υψηλού επιπέδου. Υπήρξαν ομάδες από την Ευρώπη αλλά και εκτός από αυτήν, κάτι που αποτέλεσε μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά. Και εμείς οι ίδιοι μπορέσαμε ν’ αναμετρηθούμε με ομάδες και σχολές άλλων ακαδημιών» είπε αρχικά ο Θοδωρής Ελευθεριάδης και συνέχισε:

«Τα παιδιά απόλαυσαν αυτό το ταξίδι, ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να αξιολογήσουμε τα παιδιά, όπως και αυτά τους εαυτούς τους. Είναι ένα βασικό κομμάτι να μπορείς να δρομολογείς τα δικά σου βήματα, ήμασταν εδώ με τον Ηλία Πουρσανίδη, όλοι βγάλαμε τα συμπεράσματα μας και με βάση αυτά θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω στην οργάνωση της ακαδημίας. Η Ολλανδία είναι μια σημαντική σχολή στο επίπεδο των ακαδημιών και ακόμα και το αθλητικό κέντρο που βρισκόμαστε

Πρώτον είναι ότι θέλαμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη οκτάδα ανάμεσα σε 16 ομάδες και ο δεύτερος στόχος είναι ότι η απόδοση μας και η εμφάνιση μας ήταν πολύ θετικές με την λογική ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια και δημιουργήσαμε ένα πολύ θετικό feedback για τον ΟΦΗ που ερχόμενοι από την Κρήτη, το ακούγαμε από όλες τις ομάδες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.