Πανέτοιμος και ανυπόμονος ο Κουτρουμπής

SMS
08:01 | 06/09/2019

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει ο στόπερ του ΟΦΗ.

Τι κι αν ήταν εκτός δράσης για σχεδόν 4 μήνες; Ο Γιώργος Κουτρουμπής στο διάστημα που βρισκόταν στην αναζήτηση της νέας του ομάδα φαίνεται πως πρόσεξε αρκετά τον εαυτό του.

Δεν τον παραμέλησε, δηλαδή, δούλεψε πολύ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να παραμείνει «στεγνός». Αυτό, εξάλλου, είναι ολοφάνερο εκ πρώτης όψεως και το είδαν και όσοι πήγαν στο Μάλεμε την Τετάρτη (04/09) για το φιλικό του Ομίλου με τον Πλατανιά.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα και πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής από τον Γιώργο Σίμο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι fit, δε μοιάζει με παίκτη που κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά και σίγουρα αυτό είναι ένα στοιχείο που θα γεμίζει με ικανοποίηση τον 41χρονο τεχνικό.

Ο Κουτρουμπής αναμένεται ν’ αναλάβει ενεργό ρόλο στα μετόπισθεν του ηρακλειώτικου συλλόγου και, βέβαια, συγκαταλέγεται στα συν το γεγονός πως δεν έμεινε πίσω την περίοδο που απείχε από τη δράση.

Και το Σάββατο (08/09) δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα, στην άτυπη ρεβάνς με την ομάδα των Χανίων.

Με την επανέναρξη, έτσι, της Super League 1 ο υψηλόσωμος παίκτης θα βρίσκεται λογικά στο επιθυμητό επίπεδο και αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος ενόψει Παναιτωλικού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταγραφές ΟΦΗ: Η «συμμορία των 11»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.