Ελλάδα-Γερμανία: Πού θα δείτε τον μεγάλο ημιτελικό στο Ευρωπαϊκό Κωφών

10:50 | 12/06/2019

Απόψε στις 18:00 στο γούρικο Γεντί Κουλέ η Εθνικής μας διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωφών που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάνει πρωταθληματική πορεία από την αρχή της διοργάνωσης και μετά το ματς-θρίλερ με την Τουρκία όπου χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να πάρουμε την πρόκριση, έρχεται τώρα η Γερμανία, η οποία στην προηγούμενη φάση άφησε εκτός την Αγγλία επικρατώντας 4-3.

Την ίδια ώρα στο Παγκρήτιο, διεξάγεται ο άλλος ημιτελικός, με την Ιρλανδία να αντιμετωπίζει την Ουκρανία. Οι Ιρλανδοί πήραν τη νίκη με το εντυπωσιακό 7-5 επί της Ιταλίας στα προημιτελικά, ενώ η Ουκρανία επικράτησε 2-1 της Ρωσίας.

Θυμίζουμε ότι και σε αυτό το παιχνίδι η είσοδος στο Γεντί Κουλέ θα είναι ελεύθερη και είναι μία τεράστια ευκαιρία να σταθούν όλοι στο πλευρό της ελληνικής ομάδας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο και ειδικά στους Ελληνες του εξωτερικού, να παρακολουθήσουν μέσω livestreaming την αναμέτρηση στο παρακάτω video.

Το σημερινό Πρόγραμμα των Ημιτελικών (12/6): 

18.00

Γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”  Γερμανία – Ελλάδα

Παγκρήτιο Στάδιο Ιρλανδία – Ουκρανία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.