Ελλάδα για τα μετόπισθεν, εξωτερικό για μπροστά…

08:39 | 03/07/2018

Οι Γιώργος Σαρρής και Τάσος Παπάζογλου είναι την παρούσα στιγμή, οι δύο βασικοί μετεγγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ, για την ενίσχυση της άμυνας. Για εξτρέμ και επιθετικό, η κρητική ομάδα κοιτάζει κυρίως στο εξωτερικό.

Η ομοιογένεια της αμυντικής γραμμής και λειτουργίας, είναι από τους βασικούς λόγους όπου η διοίκηση και ο Νίκος Παπαδόπουλος έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην ελληνική αγορά, για τον «εκλεκτό» της άμυνας. Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται ο Γιώργος Σαρρής που έμεινε ελεύθερος από τη Σκωτσέζικη Χάμιλτον και ο Τάσος Παπάζογλου ο οποίος πέρσι αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Με τους δύο παίκτες όπως προκύπτει από διασταυρωμένες πληροφορίες του Capitano.gr η διοίκηση του Ομίλου έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές, με τις εξελίξεις να αναμένονται στα τέλη της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης. Και για τους δύο ποδοσφαιριστές οι συστάσεις είναι περιττές… Ειδικά για τον Σαρρή, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη, κάτι που σημαίνει πως γνωρίζει άριστα τα τεκταινόμενα στον ΟΦΗ. 

Μετά την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη, ο Σαρρής έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας στην ΑΕΚ, στην οποία όμως δεν «στέριωσε» παραμένοντας μόλις ένα χρόνο. Ακολούθησε στην καριέρα του την περίοδο 2015-2016 μια «γεμάτη» χρονιά στην Τουρκία και την Καϊσέρι, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη Σκωτία και τη Χάμιλτον, έχοντας «γεμάτες» χρονιές. 

Από την πλευρά του ο Παπάζογλου, ήταν από τους πλέον βασικούς παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη αγωνιστική χρονιά, έχοντας στο ενεργητικό του 26 παρουσίες, όλες βασικός και 2461 λεπτά συμμετοχής. Στο παρελθόν ο γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1988 αμυντικός έχει παίξει σε Πανσερραϊκό, ΟΣΦΠ, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη και Παναιτωλικό. Η δυσκολία που παρουσιάζεται, έχει να κάνει με το οικονομικό, με τις απαιτήσεις του να είναι υψηλότερες από αυτά που προσφέρει ο ΟΦΗ. 

Και για τις δύο αυτές περιπτώσεις οι εξελίξεις αναμένονται στα τέλη της εβδομάδας. Κάπου εκεί αναμένεται να κλείσει και τυπικά η περίπτωση του Μεγιάντο, για τον οποίο οι διοικούντες τον Όμιλο τονίζουν πως η μετεγγραφή του δεν θα «χαλάσει», καθώς το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί, είναι να φτάσει το έγγραφο της παραχώρησής του από την Τσικαρίτα μεταφρασμένο στα Αγγλικά και όχι μόνο στα Ισπανικά που έχει ήδη έρθει. 

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι περιπτώσεις άλλων τριών Λατίνων και ενός Έλληνα για τη μεσοεπιθετική γραμμή οι οποίες έχουν ξεχωρίσει. Για όλους αυτούς και κυρίως τους ξένους, οι άνθρωποι του ΟΦΗ προσπαθούν να είναι απόλυτα σίγουροι πως είναι ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα, προτού πάρουν την τελική απόφαση. Εξελίξεις επ΄ αυτών δύσκολα θα έχουμε την τρέχουσα εβδομάδα… 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.