Ελλάδα-Ισπανία: Αυτά είναι τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής

10:05 | 11/11/2021

Απόψε στις 21:45 ο κρίσιμος αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε τον Οκτώβριο, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, από την Σουηδία στη Στοκχόλμη με 2-0, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει, μόνο για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Αυτό, όμως, που χρειάζεται για να τα φέρει όλα τούμπα και να πάει στα μπαράζ είναι δύο νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Φτάνουν; Δυστυχώς όχι και το εξηγούμε παρακάτω.

Υπενθυμίζουμε πως απόψε στις 21:45 στο ΟΑΚΑ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Ισπανία με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1 και το OPEN.

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές:

11 Νοεμβρίου:

19:00 Γεωργία-Σουηδία

21:45 Ελλάδα Ισπανία

14 Νοεμβρίου:

21:45 Ελλάδα-Κόσοβο

21:45 Ισπανία-Σουηδία

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ:

Τι θέλει λοιπόν η Εθνική; Με νίκη απόψε απέναντι στους Ισπανούς πάμε στο -1 από τη δεύτερη θέση. Την τελευταία αγωνιστική, Κυριακή 14 Νοεμβρίου, η Ελλάδα φιλοξενεί το Κόσοβο και θέλει τη νίκη για να πάει στους 15 βαθμούς. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι πάνω από την Ισπανία και αυτό που θέλει είναι να μη νικήσει η Ισπανία την Σουηδία στον μεταξύ τους αγώνα την τελευταία αγωνιστική και να πάει στα μπαράζ τον Μάρτιο του 2022. Με λίγα λόγια, η Ελλάδα θέλει δύο νίκες και την τελευταία αγωνιστική η Ισπανία να μη κερδίσει τη Σουηδία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Σουηδία 15

2. Ισπανία 13

3. Ελλάδα 9

4. Γεωργία 4

5. Κόσοβο 4

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.