Ελπίδα, όραμα και συγκίνηση για τον «νέο» ΟΦΗ

13:36 | 18/10/2018

''Ο ΟΦΗ να γίνει σύλλογος όλης της Κρήτης'' μια από τις ατάκες του νέου προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπουσή. Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου.

Ρίγη συγκίνησης στην αίθουσα τoυ ξενοδοχείου ''Ibis''. Ξαναζωντάνεψαν μνήμες στην συνέντευξη τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης αλλά και Μιχάλης Μπούσης βρέθηκαν μπροστά από την νυν ομάδα του ΟΦΗ, δημοσιογράφους αλλά και φορείς του Ηρακλείου με στόχο να παρουσιάσουν το πλάνο τους για τον ΟΦΗ που οραματίζονται. 

Όλοι τους αφού έκαναν μια πρώτη τοποθέτηση, ευχαρίστησαν το πρώην Δ.Σ της ομάδας, τους πρώην μετόχους της ΠΑΕ (αναφέρθηκε ονομαστικά ο Μιχάλης Μπούσης), τους φορείς του Ηρακλείου για την συνεργασία που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο κ. Μπούσης τόνισε ότι για τα σχέδια γηπέδου είναι νωρίς ακόμα, ''πρώτος στόχος η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.'', όπως είπε

Εμφανώς συγκινημένος πήρε το λόγο ο Γιάννης Σαμαράς, αναφέρθηκε στην αξία της συνύπαρξης του με τον γιο του στον ΟΦΗ αλλά και το πλάνο αναγέννησης της ομάδας. Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαμαράς τόνισε ότι στον ΟΦΗ δεν θα κοιτάξουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες της Ελλάδας, ''έχουμε το δικό μας πλάνο'' όπως επισήμανε ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ποτέ σαν ποδοσφαιριστής στο ''Γεντί Κουλέ'', κάτι που είχε όνειρο από μικρός.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιάννη Σαμαρά

Ο Ηλίας Πουρσανίδης ευχαρίστησε ονομαστικά τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό καθώς και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά για τη συνεργασία που έχουν, συμφώνησε με τον Γιώργο Σαμαρά ότι θα γίνουν λάθη, όμως όλα μπροστά στο κοινό καλό του ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.