Εμπαπέ: Πότε θα γίνει η παρουσίαση του Γάλλου από τη Ρεάλ

15:00 | 19/02/2024

Σύμφωνα με τη MARCA, η παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ θα γίνει στο νέο Μπερναμπέου μεταξύ του Euro 2024 και των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Από την 1η Ιουλίου ο Κιλιάν Εμπαπέ θα είναι κι επισήμως παίκτης της Ρεάλ, με τις δύο πλευρές να έχει ήδη συμφωνήσει και τον Γάλλο σταρ να έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ο 25χρονος μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Παρί κι ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, υπογράφοντας ένα τεράστιο deal, που θα του αποφέρει ετησίως από 15-20 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.

Σύμφωνα με τη MARCA, η παρουσίασή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο νέο, υπερσύγχρονο Μπερναμπέου στο πλαίσιο μιας ανεπίσημης τελετής εγκαινίων του ανακαινισμένου σταδίου.

Πότε θα γίνει; Το καλεντάρι είναι αρκετά πιεσμένο το καλοκαίρι λόγω του Euro 2024 στη Γερμανία, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Έτσι, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ρεάλ αναμένεται να παρουσιάσει τον Γάλλο στο διάστημα μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (14 Ιουνίου - 14 Ιουλίου) και πριν από τους Ολυμπιακούς (24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου).

Μάλιστα, στο στρατόπεδο των Μαδριλένων έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες για τη μεγάλη εκδήλωση.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.