Εν αναμονή απαντήσεων…

08:56 | 25/05/2018

Έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και στην κρητική ομάδα περιμένουν πλέον τις απαντήσεις τους.

Μετά τις πρώτες ανανεώσεις των Οικονόμου, Μπολάκη, Παπαστεριανού και Κοιλιάρα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης είχε συναντήσεις και με όλους άλλους ποδοσφαιριστές που είναι για παραμονή, όπως οι Νάστος, Ντίνας, Κουτσιανικούλης και Βουό, στους οποίους έκανε γνωστές τις προτάσεις για ανανέωση και πλέον αναμένει τις απαντήσεις τους. 

Όλες οι συναντήσεις έγιναν με θετική διάθεση από την πλευρά των παικτών για παραμονή και πλέον αναμένονται οι απαντήσεις τους. Είναι εξαιρετικά πιθανό να έρθουν στο Ηράκλειο και οι εκπρόσωποί τους, ώστε να ολοκληρωθούν και τυπικά οι περιπτώσεις αυτές. Αν όλα πάνε καλά και όπως αναμένουν στον ΟΦΗ, έχουν θετικές απαντήσεις, η ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες ακόμα εσωτερικές υποθέσεις και αμέσως μετά με τις πρώτες μετεγγραφές. 

Το οικονομικό παραμένει ο ρυθμιστής όλων των ανοικτών θεμάτων που υπάρχουν στην ομάδα, όπως εξάλλου τόνισαν και οι διοικούντες στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης (24/5) όπου και γνωστοποίησαν όλες τις ανάγκες που υπάρχουν. Παρόλα αυτά για τις άμεσες κινήσεις που πρέπει να γίνουν με τις ανανεώσεις, έχουν γίνει οι απαιτούμενες κινήσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.