Ένα κοινωνικό μήνυμα από την ομάδα του Ηρακλείου

16:30 | 02/11/2020

Το εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Δειλινού ΑΟ, γιορτάζοντας την πανελλήνια ημέρα δωρεάς οργάνων, προσπάθησε να περάσει το δικό της κοινωνικό μήνυμα.

Η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη διαμόρφωση νέας λογικής και φιλοσοφίας, ξεκινά από τις νέες ηλικιακές ομάδες, είτε βρίσκονται στο σχολείο, είτε σε χώρους που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας των. Σε αυτούς τους χώρους ανήκουν και τα αθλητικά σωματεία.

Η κοινωνικοποίηση των παιδιών, η ευγενής άμιλλα, αλλά και η διαμόρφωση συμπεριφοράς, η γαλουχιση σε κοινωνικά θέματα, ο εθελοντισμός, είναι κάποια από αυτά. Η ευαισθητοποίηση στη δωρεά οργάνων και η εθελοντική αιμοδοσία, επίσης.

Έτσι, το εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Δειλινού ΑΟ, γιορτάζοντας την πανελλήνια ημέρα δωρεάς οργάνων, χθες, προσπάθησε να περάσει το δικό της κοινωνικό μήνυμα. Σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα In libro vita και τον ηλεκτρονικό Ροταριανό Όμιλο της 2470 περιφέρειας του Ρόταρυ, έδωσε το στίγμα, προτρέποντας τον κόσμο με το μήνυμα "Δωρεά οργάνων, Δώρο ζωής", με μια συμβολικής σημασίας δράση, πριν τον αγώνα με την ομάδα του "Ηράκλειο". Παράλληλα, συνεχίστηκε η δράση προσφοράς βιβλίων σε "αντιπάλους" συναθλητές για τη διάδοση της φιλαναγνωσιας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.