Ένα πράγμα έμεινε κι ας μη το λέει ο Δέλλας

09:48 | 26/04/2024

Τα κίνητρα του ΟΦΗ στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αύριο στην Τρίπολη τον Αστέρα για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και είναι η τελευταία του ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του διπλό στο εφετινό πρωτάθλημα κι ας μην είναι αυτοσκοπός όπως έχει επαναλάβει ο Τραϊανός Δέλλας.

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμα εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα αποτελεί θέμα συζήτησης όχι όμως για τον προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος πολλές φορές έχει κληθεί να μιλήσει γι' αυτό και φροντίζει να... κατεβάζει τους τόνους. Προφανώς δεν είναι ό,τι καλύτερο που ο Ομιλος κοντεύει να κλείσει το πρωτάθλημα χωρίς νίκη μακριά από το «Γεντί Κουλέ», αλλά για τον Μακεδόνα προπονητή προέχουν άλλα πράγματα, τα οποία εφόσον γίνουν θα ακολουθήσει και η εκτός έδρας νίκη.

Για τον ΟΦΗ ένα πράγμα έμεινε την τρέχουσα σεζόν κι αυτό είναι το διπλό κι ας μη το λέει ο Δέλλας. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι οι παίκτες δεν το έχουν σφηνωμένο στο μυαλό τους ούτε είναι κάτι που τους αγχώνει αφόρητα. Αυτό που προηγείται είναι να επιστρέψει η ομάδα στην ποδοσφαιρική κανονικότητα, κάτι που επί Δέλλα έχει συμβεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, πάει το Σάββατο να παίξει στην Τρίπολη με στόχο τη νίκη, αλλά πρωτίστως με στόχο να κάνει το παιχνίδι του για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Μη ξεχνάτε πως είναι αήττητος σε 5 παιχνίδια στα πλέι άουτ και είναι κι αυτό ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές όπως επίσης είναι ένα σημαντικό δείγμα του πόσο έχει βελτιωθεί συνολικά η ομάδα.

Στο τελικό ταμείο δεν θα παίξει ρόλο αν ο ΟΦΗ κάνει ή δεν κάνει διπλό, θα παίξουν ρόλο οι βάσεις που μπήκαν για τη νέα σεζόν και να μην επαναληφθούν τα φετινά λάθη. Αν γίνουν αυτά που πρέπει θα έρθουν και οι νίκες εκτός Ηρακλείου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.