Ένα πρόγραμμα που θέλει σταθερότητα και ισορροπία

ΟΦΗ

Μία σειρά αγώνων για τον ΟΦΗ που μπορεί να πάρει πολλά αρκεί να αποβάλει τα λάθη και να αποκτήσει σταθερότητα.

Κανονικά δεν πρέπει να το αναφέρουμε, μη το ματιάσουμε. Κάθε φορά που ο ΟΦΗ έχει ένα βατό πρόγραμμα, τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Οπως αυτή τη φορά, με τον ΟΦΗ να έχει ένα πρόγραμμα στα μέτρα του μέχρι την επόμενη διακοπή για το ματς της Εθνικής με τους Γάλλους στα μέσα Νοεμβρίου.

Τι έχει ο ΟΦΗ μπροστά του; Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος παίζει με την Κηφισιά στη Λαμία, για την 8η αγωνιστική, στις 22 Οκτωβρίου. Έπειτα είναι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ» στι 29 του μήνα. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στις 6 Νοεμβρίου και ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο στις 11 του ίδιου μήνα.

Επί της ουσίας ο ΟΦΗ έχει ένα δύσκολο παιχνίδι σε αυτή τη σειρά αγώνων και τρία στα μέτρα του. Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι το ματς που έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, με τον ΟΦΗ να έχει την υπέρ του παράδοση στα εφετινά παιχνίδια με νίκες κόντρα σε Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι αναμετρήσεις με Κηφισιά, Πανσερραϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτά που οφείλει να κερδίσει αν θέλει να παραμείνει μέσα στον στόχο των πλέι οφ και εδώ ακριβώς είναι το ζουμί, η ισορροπία που θέλει ο Όμιλος την τρέχουσα σεζόν.

Η ομάδα του Νταμπράουσκας έχει μεγάλες νίκες, αλλά και μεγάλες γκέλες. Έχει χάσει βαθμούς που θα μπορούσαν να τον έχουν πιο ψηλά στη βαθμολογία και αυτό θέλει να διορθώσει και να βελτιώση στην επόμενη τετράδα αγώνων.

Σίγουρα οι μεγάλες νίκες είναι αυτές που δίνουν ψυχολογία και ανεβάζουν το πρεστίζ, αλλά γιατί να μη συνδυαστούν με θετικά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα ματς. Ο ΟΦΗ οφείλει να σταματήσει αυτό το ρόλερ κόστερ συναισθημάτων για να σταματήσει και ο Νταμπράουσκας τα -δικαιολογημένα- what if, όπως αυτό που επαναλάμβανε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και αφορούσε τη βαριά ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Λιθουανός προπονητής ξέρει ότι η ομάδα του πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα και να παίρνει περισσότερα μέσα στο χορτάρι για να ανεβάσει κι άλλο τη βαθμολογική του συγκομιδή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.