Ένα τουρνουά, διαφορετικό από τα άλλα...

SMS
16:15 | 16/01/2020

​Το Σάββατο (11/01) πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο, το 8ο τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας, Δημήτρη Βουρβαχάκη, Δ/ντή ΕΚΑΒ και Βαγγέλη Κελαράκη, Πρόεδρο εργαζομένων ΕΚΑΒ, με τη συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ομάδων του ΕΚΑΒ, των Δικηγόρων, των Ιατρικών Επισκεπτών και των Υγειονομικών ‘ΚΑΝΤΙΑ 91’.

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των υγειονομικών, αλλά νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά. Τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν δόθηκαν για να καλυφθούν ανάγκες του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, με ανακοίνωση τους το αθλητικό υγειονομικό σωματείο ''Κάντια 91'' εξέδωσε την ανακοίνωση: ''Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά, το διευθυντή του Παγκρητίου Σταδίου κ. Τσιράκο Δημήτρη, την υπεύθυνη για την διάθεση του γηπέδου κ. Αλεξάκη καθώς και το σύνδεσμο διαιτητών Ηρακλείου και ειδικά τους κυρίους Ζαχαρία Καλογιαννάκη, Βασίλη Κοκκινάκη και Θέμη Θέμελη για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.