Ένας χειμαρρώδης ΟΦΗ για σπουδαία πράγματα!

20:21 | 20/11/2021

Ναι, η ομάδα επιστρέφει σε ψηλά πατώματα. Ναι, αυτός ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα στα χνάρια του Γκέραρντ. Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Επιτέλους ένας ΟΦΗ όπως θέλουμε να τον βλέπουμε και τον ονειρευόμαστε! Χειμαρρώδης, δημιουργικός και ονειρώδης για 60 λεπτά, κυνικός, σκληρός και ουσιώδης στο υπόλοιπο του αγώνα.

Και τι άραγε να πεις για αυτό μεθυστικό πρώτο ημίχρονο; Πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω ( ακόμα κι εκείνο το εντυπωσιακό πέρασμα από το Βόλο επί Σίμου δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή εμφάνιση ) για να δούμε ένα τόσο σπουδαίο ποδόσφαιρο!

Μολονότι με αυτή την εικόνα έπρεπε να είχες καθαρίσει το ματς, να έχεις «σκοτώσει» τον αντίπαλο, να μην περνάς τη… σκοτούρα ενός δεύτερου σαρανταπεντάλεπτου, που ευτυχώς που σου το καθάρισε ο πολύ σπουδαίος Τζον Τοράλ, κι είναι το μοναδικό σκοτεινό σημείο του αγώνα.

Μα δεν είναι μέρα για να γκρινιάξουμε που δεν ρίξαμε 5 γκολ στο Μπέο και την ομάδα του, αλλά αυτό που μετράει στην κορυφαία φετινή εμφάνιση της ομάδας μας, είναι να σταθούμε σε τούτο: Ναι, η ομάδα επιστρέφει σε ψηλά πατώματα. Ναι αυτός ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα στα χνάρια του Γκέραρντ. Ναι και κερδίζει και… σκορπίζει τον αντίπαλο. Και πάνω απ’ όλα ξαναβαπτίζεται στην κολυμβήθρα του κόσμου του ΟΦΗ, που όπως με παράπονο είπε ο Νιόπλιας, την είχε ξεγραμμένη από τα φιλικά!

Κοντολογίς: ένας ΟΦΗ από άλλη… λίγκα, με τον Τοράλ σιγά σιγά να δείχνει γιατί αποτελεί την πιο σπουδαία μεταγραφή της ομάδας ( τυχαίο άραγε πως μόλις μπήκε στην ενδεκάδα και κυρίως στο ρυθμό της ομάδας ο ΟΦΗ ανέβηκε επίπεδο και σκόρπισε την μέχρι σήμερα έκπληξη του πρωταθλήματος, κι έδειξε πως αυτός μπορεί νάναι το φετινό… like της Super League!

Περιμένουμε τις επιστροφές και κυρίως το… γεμάτο Γεντί Κουλέ, που πρέπει ( όπως και η ομάδα το κάνει ) να θυμίσει το ηφαίστειο της περιόδου Γκέραρντ! Μην ξεχνάτε έχουμε Ιωνικό και τον Ολυμπιακό μπροστά μας, για να δείξουμε τη δυναμική μας… στα παιδιά του Πειραιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόλος-ΟΦΗ 0-2: Ισοπεδωτικός ο ΟΦΗ, μαέστρος ο Τοράλ!

«Στην αρχή δεν απογοητευτήκαμε και τώρα δεν πετάμε στα σύννεφα»

Το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο του ΟΦΗ: Δείτε τα highlights του διπλού στον Βόλο

Υπερήφανος ο Μπούσης για το διπλό

Νιόπλιας: «Οι δικοί μας φίλαθλοι μας είχαν στη μίρλα, μας είχαν τελειωμένους»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.