Ένας διαφορετικός Ρονάλντο σε μία σπάνια εξομολόγηση

11:09 | 18/09/2019

Ένας Κριστιάνο Ρονάλντο σε σπάνια κατάθεση ψυχής, σε μία συγκλονιστική συνέντευξη που ήδη έχει γίνει viral.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε σε γνωστή βρετανική τηλεοπτική εκπομπή και «άνοιξε» την καρδιά του για πολλά θέματα.

Εκτός της αναφοράς στον πατέρα του, για τον οποίο έβαλε τα κλάματα εκφράζοντας το παράπονό του, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, την προσωπική του ζωή, τα πλούτη, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο:

* «Ήμουν δώδεκα χρόνων και δεν είχα χρήματα. Ζούσα μαζί με άλλους συνομήλικούς μου και ήταν πολύ δύσκολα χωρίς τους δικούς μου ανθρώπους. Θυμάμαι ότι πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο που ήταν κοντά στο μέρος που μέναμε. Ήταν κάποιες εργαζόμενες εκεί που πάντα μας βοηθούσαν, μας έδιναν ένα χάμπουργκερ. Ελπίζω τώρα που το λέω δημόσια, να καταφέρω να τις συναντήσω ξανά. Θα ήθελα να καλέσω και τις τρεις σε δείπνο». 

* «Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου 100%, ήταν πάντα μεθυσμένος (πέθανε το 2005). Ποτέ δεν είχαμε μία κανονική συζήτηση. Μου είχε πει πολλές φορές ότι είναι υπερήφανος, ήμουν το διαμάντι για εκείνον. Με στεναχωρεί που δεν βλέπει ότι είμαι πρώτος. Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος. Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα, πέθανε νέος. Είναι στον ουρανό και τον αισθάνομαι».

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΡΟΝΑΛΝΤΟ-ΚΛΑΜΑ.jpg#asset:128449

* «Ο Μέσι είναι φανταστικός παίκτης και φανταστικός χαρακτήρας. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά είμαστε μαζί 15 χρόνια. Με πίεσε να γίνω καλύτερος παίκτης όπως τον πίεσα κι εγώ. Έχουμε καλή σχέση. Σε πολλούς έκανε εντύπωση που μίλησα με καλά λόγια για τον Μέσι».

* «Το 2018 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου (αναφέρεται στην υπόθεση βιασμού που κατηγορήθηκε). Έβλεπα τηλεόραση και έπαιζαν το όνομά μου και ντρεπόμουν. Άλλαζα κανάλι για να μη βλέπει ο γιος μου. Παίζουν με την αξιοπρέπειά του».

* «Είναι βαρετό να είσαι διάσημος. Είναι φοβερό να είσαι ο καλύτερος παίκτης, να είσαι διάσημος, να σε αγαπάει ο κόσμος, αλλά μετά από 10 χρόνια βλέπεις τη ζωή αλλιώς. Έχεις σύντροφο, έχεις παιδί, θες να έχεις και ιδιωτική ζωή. Η δική μου έχει εξαφανιστεί. Δεν μπορώ να πάω στο πάρκο με τα παιδιά μου, σε δημόσιους χώρους δεν μπορώ να πάω, με κοιτάζουν και περιμένουν, για παράδειγμα, να βάλω το χέρι στη μύτη για να με φωτογραφίσουν. Αισθάνομαι κάπως ότι ζω σε κλουβί, δεν μπορώ να είμαι 100% ο εαυτός μου».

* «Έχω την οικογένειά μου και τους φίλους μου, αλλά μόνο 4 άτομα εμπιστεύομαι 100%».

* «Η Τζορτζίνα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Σαφώς και είμαι ερωτευμένος μαζί της. Θα παντρευτούμε μια μέρα, σίγουρα. Αυτό είναι και το όνειρο της μητέρας μου».

* «Ο γιος μου έχει μεγαλώσει μέσα στην πολυτέλεια. Θα ήθελα να υποφέρει λίγο προκειμένου να αναπτυχθεί σε αυτόν η ανάγκη για επιτυχία. Μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Εγώ θα του βάλω λίγο πίεση».

* «Θέλω να γίνω καλός πατέρας, πιστεύω ότι είμαι. Κανένας δεν είναι τέλειος. Θέλω να είμαι κουλ, θέλω να φτιάξω ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά μου. Ξέρω ότι τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν, θα φύγουν από το σπίτι, θα κάνουν οικογένεια κι εγώ θα συνεχίσω τη ζωή μου».

* «Θα ήθελα να τελειώσω το ποδόσφαιρο με ένα ρεκόρ: Να έχω τις περισσότερες Χρυσές Μπάλες. Πιστεύω ότι το αξίζω».

mesaronal.jpg#asset:129114

* «Κάποτε πήγα με ένα φίλο μου σε ένα κλαμπ, ήταν Πρωτοχρονιά. Μεταμφιεστήκαμε για να πάμε για να μη με αναγνωρίσουν. Ηταν μία στιγμή ελευθερίας, κάτσαμε 3-4 ώρες εκεί και περάσαμε ωραία».

* «Το πάθος μου είναι να κερδίζω και να είμαι επιτυχημένος. Έχω εργαστεί γι' αυτό, το ταλέντο δεν είναι αρκετό. Είμαι εθισμένος στη νίκη, στην επιτυχία. Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά με κυνηγάνε».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.