Ένας Εργοτέλης άτυχος μα κυρίως επιπόλαιος!

Απόψεις

Ο Εργοτέλης δεν εκμεταλλεύτηκε τις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η Καλαμάτα έπαιξε έξυπνα και τον κέρδισε με 2-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Superleague 2 - γκολ για Highlight το 2ο των γηπεδούχων

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, είχε ένα ''καυτό'' 25λεπτο όμως το γκολ του Μαρκόφσκι στο 45' οδήγησε την Καλαμάτα σε έναν έξυπνο τρόπο παιχνιδιού στην επανάληψη ενώ στο 91' μπήκε με ιδιαίτερο τρόπο το κερασάκι στην... τούρτα της ήττας, μια ήττα που δεν άξιζε βάσει απόδοσης.

Παρά το γεγονός ότι ο Εργοτέλης στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκε κάπως νωθρά στο ματς και έδωσε την μπάλα στην Καλαμάτα, στα επόμενα 25 ήταν κυρίαρχος αλλά και... επιπόλαιος. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα πήρε τα ηνία του ματς, ο Κόνραντ έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, ο Κοκκίνης δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 34' όταν ο Μοσέρ έδιωξε πάνω στη γραμμή και κάπως έτσι έμενε το 0-0. Μέχρι το 45', όπου η Καλαμάτα που δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία, έχτισε επίθεση από αριστέρά, ο Μαρκόφσκι εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες έπειτα από σουτ των Μπακαγιόκο και Παυλίδη και εκτέλεσε από κοντά τον Τσέλιο.

ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ 2ο γκολ των γηπεδούχων

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Τουλάχιστον για 15 λεπτά δεν μπορούσε να δημιουργήσει, να αναπτυχθεί, με την Καλαμάτα να πιέζει ψηλά και να κλέβει μπάλες.

Ο Μπαδήμας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος, έκανε 3 αλλαγές μεσοεπιθετικά μέχρι το 60. Σε δύο λεπτά ο Κούατενγκ (64 και 66) απείλησε όμως ο Ταϊρης ήταν στη σωστή θέση, με τον Εργοτέλη να έχει πρόβλημα ανάπτυξης ξανά. Λίγο πριν το 80' ο Μπαδήμας ρίσκαρε, ο Ποζατζίδης έχασε μια σημαντική ευκαιρία στο 80' όμως από εκεί και πέρα οι κρητικοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά, με τον Αναστασόπουλο να πετυχαίνει στο 91' το ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, με το σουτ περίπου 10 μέτρα πίσω από το τέρμα και τον Τσέλιο να μαζεύει την μπάλα από την εστία του.

Έτσι, ο Εργοτέλης μοιραία ηττήθηκε (2-0) σε ένα ματς που ήταν άτυχος αλλά και επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια. Πέρα από το καλό του διάστημα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φαντασία, έβγαλε κούραση και γενικά σε μεγάλα σημεία του αγώνα προβλημάτισε με την απόδοση του.

Συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (Ποζατζίδης 78’) Κόλα (Πατρινός 78’) Mico, Σαρρής, Βουτσάς (Μπουτσάκης 57’) Πέϊος, Κοκκίνης (Κωστάνασιος 46’) Conraad, Hossam (Kwateng 57’)

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωσταντινόπουλος, Bakayoko, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Moser, Τσαγκαλίδης (Σκεντεράι 77’) Alves, Παυλίδης (Mavinga 70’) Dias, Markovski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το γκολ της χρονιάς: Ο Εργοτέλης δέχτηκε τέρμα με σουτ πίσω από το κέντρο!

Το Live του αγώνα

Καλαμάτα - Εργοτέλης: Τα highlights του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.