Ένας φίλος… από τα παλιά στο «τιμόνι» του Λίντο

22:49 | 12/12/2019

Ο Μάριος Ζερβίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο νεαρός προπονητής είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα θητεία στο Λίντο, καθώς έχει δουλέψει και στο παρελθόν. Καλείται, έτσι, να καθοδηγήσει το σωματείο στην Α2 ΕΠΣΗ.

Η σχετική ενημέρωση: «Η διοίκηση του Λίντο, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάριο Ζερβίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην 1η ομάδα του συλλόγου μας. Καλωσορίζουμε τον Μάριο και πάλι στην οικογένεια του Λίντο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Στη πρώτη του δήλωση ως προπονητής της ομάδας, ο Μάριος Ζερβίδης, τόνισε: «είμαι συναισθηματικά δεμένος με το Λίντο και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου να πω το «ναι» στην πρόταση των ανθρώπων του συλλόγου. Ήρθα για να βοηθήσω τα παιδιά, όσο μπορώ. Στόχος μας, επειδή είμαστε και νεανική ομάδα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε σωστή ατομική βελτίωση με τον κάθε ποδοσφαιριστή, ξεχωριστά».

Ποιος είναι ο Μάριος Ζερβίδης

Ο Μάριος Ζερβίδης είναι κάτοχος Διπλώματος Ποδοσφαίρου UEFA A, έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων στον ΟΦΗ ’94, τον Ποσειδώνα, το Αθλόπολις και τον Διαγόρα, ενώ τη προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε από τον Πανθρακικό, στη συνέχεια ακολούθησε το Αθλόπολις, το Λίντο ενώ αποχώρησε στη συνέχεια με προορισμό αρχικά το Αγρίνιο όπου διατέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του Νίκου Καραγεωργίου στην ΠΑΕ Παναιτωλικός όπως επίσης και στην Ξάνθη, έχοντας και τον ρόλο του προπονητή των ομάδων Κ20 στις δύο ΠΑΕ.

Επέστρεψε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Εργοτέλη, όπου ήταν συνεργάτης του Γιάσμινκο Βέλιτς, ενώ όταν αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους» πήγε στον Ανθεστίωνα ως προπονητής και στη συνέχεια επέστρεψε στο Λίντο.

Από την ομάδα του Λίντο, είχε αποχωρήσει πριν από 1.5 χρόνο και πλέον επιστρέφει σε μία ομάδα όπου όπως δηλώνει και ο ίδιος, είναι συναισθηματικά δεμένος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.