Ένας γύρος ΟΦΗ: Τα «ασπρόμαυρα» στατιστικά

09:27 | 11/12/2019

Δείτε τι λένε ο αριθμοί μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της Super League 1.

Ο ΟΦΗ τέλειωσε τον πρώτο γύρο με μία αρκετά ικανοποιητική εικόνα, που τον βρήκε να ισοβαθμεί στην 4η θέση της γενικής κατάταξης με 19 βαθμούς, μαζί με Λάρισα και Ξάνθη.

Η συγκομιδή των «ασπρόμαυρων» σ’ αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος ήταν 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες.

Τα στοιχεία είναι αρκετά ενδιαφέροντα, αναφορικά με την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Σίμου στις 13 πρώτες αγωνιστικές.

Για παράδειγμα ο γηραιότερος όλων είναι και ο «βιονικός» του ηρακλειώτικου συλλόγου. Ο Κώστας Γιαννούλης στα 33 του είναι ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Έχει παίξει και στα 13 ματς βασικός, δεν έχει γίνει ποτέ αλλαγή και το «κοντέρ» έχει γράψει 1158 λεπτά. Το απόλυτο, επίσης, έχουν ακόμη οι Σεμέντο και Τσιλιανίδης, με τον Πορτογάλο να έχει 1150 λεπτά και τον «Τσίλια» 1141.

Το βαρύ «πυροβολικό» του ΟΦΗ είναι ο Σεμέντο, που έχει σημειώσει 6 τέρματα, ενώ από κοντά ακολουθεί ο Τσιλιανίδης με 5 γκολ. Από 3 έχουν οι Μάνος και Ναμπί, ενώ 2 έχουν βάλει ο Φιγκεϊρέντο και ο Νέιρα και από μία φορά έχει σκοράρει ο Μεγιάδο.

Κορυφαίος πασέρ για τον Όμιλο είναι ο Νέιρα, που έχει μοιράσει 4 ασίστ, ενώ δεύτερος έρχεται ο Ναμπί με 3 τελικές πάσες.

Ο παίκτης, τώρα, με τις πιο πολλές κίτρινες κάρτες για τους «ασπρόμαυρους» είναι ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος έχει παρατηρηθεί 6 φορές, ενώ 4 έχει ο Νέιρα και από 3 οι Μεγιάδο, Μαρινάκης, Σεμέντο και Τσιλιανίδης.

Είναι, βέβαια, σημαντικό το γεγονός πως ο ΟΦΗ μαζί με τον Ατρόμητο είναι οι μοναδικές μέχρι τώρα ομάδες, που δεν έχουν αποβολή στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρωταθλητής» ο ΟΦΗ στις ειδικές κατηγορίες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.