Ένας ήρθε, δύο αποχώρησαν...

15:02 | 28/06/2018

Τον Ντάβιτ απέκτησε η ομάδα του ΟΦΙ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε. Μπαριτάκης και Χρυσοφάκης θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Αναγέννηση.

Ο Ντάβιτ είναι ο νέος παίκτης του ΟΦΙ και οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν τα καλύτερα από εκείνον! Ο 17χρονος «εργάζεται» στη μεσαία γραμμή του γηπέδου και πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ομάδας. Ο Πάλι έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ιεράπετρα όπου και αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Ιεράπετρας. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Πάλι Ντάβιτ στον ΟΦΙ , οι Μπαριτάκης και Χρυσοφάκης στην Αναγέννηση.

Τον 17χρονο Πάλι Ντάβιτ απέκτησε ο ΟΦΙ από την Αναγέννηση Ιεράπετρας. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Εχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ιεράπετρα. Τον καλωσορίζουμε στον ΟΦΙ , του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχές με την ασπρόμαυρη.

Ταυτόχρονα ο Μάνος ο Μπαριτάκης και ο Γιάννης ο Χρυσοφάκης μετεγράφησαν από τον ΟΦΙ στην Αναγέννηση. Στον Μάνο και στον Γιάννη , δύο παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΟΦΙ , ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους .

Τέλος στην Αναγέννηση ευχόμαστε καλή πορεία στη νέα σεζόν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.