Ένας μέσα, δύο έξω…

22:05 | 27/03/2018

Μια επιστροφή και δύο απουσίες στον Εργοτέλη για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιγιάλειο στο Παγκρήτιο.

Τα ευχάριστα έρχονται από τον Βασίλη Μπούζα, ο οποίος μετά από σχεδόν ένα μήνα προπονήθηκε κανονικά, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση, κάτι που σημαίνει πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Στον αντίποδα υπάρχουν οι απουσίες των τιμωρημένων Μπάτζιου και Βογιατζή. Ο πρώτος μετά την παρουσία του στον αγώνα με τον ΟΦΗ, θα απουσιάσει από αυτόν με την ομάδα του Αιγίου, εκτίοντας τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Ο Βογιατζής από την πλευρά του αποβλήθηκε στο κρητικό ντέρμπι και θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής.  

Η προετοιμασία θα συνεχισθεί με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη (28/3), ενώ την Πέμπτη θα δοθεί ρεπό στους παίκτες, μετά την αλλαγής ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Σεμινάριο από την Sportradar

Το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία Sportradar για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη, παρακολούθησαν, τα μέλη της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη καθώς και αυτή της Κ19. 

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην  αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου διεξήχθη στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης της ΠΑΕ. 

sportradErgo.jpg#asset:9667

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ενημερώθηκαν για τους κινδύνους του στοιχηματισμού, τις συνέπειες και τις ευθύνες που  υπάρχουν τόσο για αυτούς, όσο και για της ομάδες που συμμετέχουν και εμπλέκονται σε αυτό, αλλά και τους τρόπους ελέγχου των ύποπτων ή χειραγωγημένων αγώνων. 

Μέσω του εκπαιδευτικού σεμιναρίου της Sportradar παρουσιάστηκε η έννοια της χειραγώγησης αγώνων, οι τρόποι προσέγγισης των match fixers, οι κανόνες που διέπουν το ποδόσφαιρο για το συγκεκριμένο αντικείμενο και οι επιπτώσεις στις περιπτώσεις χειραγώγησης αγώνων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.